Zerrin Kara: “Göz Altı Işık Dolgusu, Göz Altı Problemleri için Yenilikçi Bir Çözüm!”

Göz altı ışık dolgusunun cilt rengini güzelleştirdiğini, cilde esneklik ve pürüzsüzlük kattığını belirten Zerrin Kara Estetik ve Likya Estetik ve Saç Ekim Kurucusu Zerrin Kara, göz altı ışık dolgusu hakkında açıklamada bulundu

Zerrin Kara: “Göz Altı Işık Dolgusu, Göz Altı Problemleri için Yenilikçi Bir Çözüm!”
24 Mayıs 2022 Salı 17:02 tarihinde eklendi, 1.288 kez okundu.

Göz altı ışık dolgusunun cilt rengini güzelleştirdiğini, cilde esneklik ve pürüzsüzlük kattığını belirten Zerrin Kara Estetik ve Likya Estetik ve Saç Ekim Kurucusu Zerrin Kara, göz altı ışık dolgusu hakkında açıklamada bulundu: “Göz altı ışık dolgusu enjeksiyonu, cilt dokularının derinliğindeki hidrasyon seviyesini arttırıyor. Bunun yanı sıra cilt rengini güzelleştiriyor, esneklik ve sertlik ile pürüzsüzlük sağlıyor. Göz altının çok daha pürüzsüz bir görünüm elde etmesini sağlayan bu uygulama, özellikle son dönemlerde pek çok kadın tarafından tercih ediliyor.”
 

Göz altı problemlerinin genç yaşta bile insanların daha yorgun görünmesine neden olduğunu belirten Zerrin Kara, göz altı problemlerinde pek çok tedavi yöntemi bulunduğunu belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zerrin Kara, “Göz altı ışık dolgusu sayesinde göz altı ve yanaklar arasındaki kod farklı giderilebildiği için göz altındaki çukurluklar yanaklarla aynı hizaya getirilmektedir. Bu nedenle göz altı ışık dolgusunun, özellikle çok daha genç bir görünüm isteyen kadınlar tarafından tercih edildiğini söyleyebiliriz.” ifadelerinde bulundu.
 

Işık Dolgusu Özel İçeriği Sayesinde Ciltte Nemlendirme Sağlar
 

Işık dolgusunun özel içeriğe sahip olduğunu belirten Zerrin Kara, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Göz altı ışık dolgusunda kullanılan malzemelerin her biri özel içeriğe sahiptir. Cildi güzelleştirmek ve parlaklaştırmak amacıyla cildin beslenmesi ve nemini arttıran özel formülasyon, ışık dolgusunun dikkat çeken yanlarından bir tanesidir.”
 

Uygulama Sonrasında Enjeksiyon Yapılan Bölgeler Ovuşturulmamalı
 

Işık dolgusunun pek çok avantajı bulunduğunu belirten Zerrin Kara, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Işık dolgusunun birçok avantajı bulunmakta olup bunlardan bir tanesi de göz altı çukurluklarının yükseltilmesi ve ışığın daha iyi yansıtılmasıdır. Bilindiği üzere göz altındaki çukurluklar ve morluklar, kişinin olduğundan daha yaşlı ve yorgun görünmesine neden oluyor. Bu noktada belirtmeliyiz ki daha genç görünüm için birçok tedavi yöntemi bulunmakta olup ışık dolgusu da bunlardan bir tanesi. Uygulama sonrasında enjeksiyon yapılan bölgelerin ovuşturulmaması gerekiyor. Ayrıca hekim tarafından belirtilen hususlara ayrıca dikkat edilmeli. Bu sayede hasta, çok daha hızlı bir şekilde normal yaşantıya dönüş yapabilir.”