Zeynep Bastık

Zeynep Bastık İstanbul’da 8 Temmuz 1991 yılında doğmuş ve ortaokul, lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Sanat hayatına dansçılık ile başlamış olmasına karşılık bu özelliği çok az kişi tarafından bilinmektedir.

Zeynep Bastık
30 Mart 2020 Pazartesi 12:35 tarihinde eklendi, 1.743 kez okundu.

Zeynep Bastık İstanbul’da 8 Temmuz 1991 yılında doğmuş ve ortaokul, lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Sanat hayatına dansçılık ile başlamış olmasına karşılık bu özelliği çok az kişi tarafından bilinmektedir. Bir süre Anadolu Ateşi’nde dahi dans performansı sergilediği bilinmektedir. Son zamanlarda adından sanatçılığı ile söz ettirmekte olan Zeynep Bastık öncesinde pek çok dizi projesinde rol almıştır. Adı Mutluluk, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz rolleri ile oyunculukta da son derece başarılı olan sanatçı aynı zamanda Yasak Elma dizisinde de bir süre oyunculuk performansı sergilemiştir.

Müzik ile her zaman iç içe olan sanatçı lise yıllarında Jackpot adlı grubu ile müzik çalışmaları yapmaktaydı. Grubun ilgi alanı R&B ve Rock üzerineydi ve bu grup ile yaptığı çalışmalar esnasında Murat Dalkılıç ile tanıştı. Sanatçı Murat Dalkılıç ile tanıştıktan sonra ekibinde vokalistlik yapmaya başladı ve Lüzumsuz Savaş isimli şarkısında yaptığı düetle tanındı. Sanatçı profesyonel olarak müzik dünyasına ise Murat Dalkılıç’ın yazdığı Fırça şarkısı ile giriş yaptı. Bastık, şarkılarını Müzik indir farkıyla mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Zeynep Bastık’ın popülerliği yakaladığı asıl şarkı ise Rapçi Ezhel ile birlikte seslendirmiş olduğu Felaket isimli çalışmadır. Sesi ile bu çalışmanın ardından daha çok dikkat çeken Zeynep Bastık sonrasında pek çok konser vermiş ve bazı sanatçıların Harbiye’de yapılan konserlerine davet edilmiştir. 2019 son aylarında ise Mustafa Sandal ile seslendirdiği Mod şarkısı sanatçının beğenilen bir diğer çalışmasıdır. Yaptığımız araştırmalara göre şarkıcı tarafından çıkarılan tüm eserleri ve albümleri Mp3 indir sitesinde mevcuttur.

Ev konserleri ile sevilen sanatçı yapmış olduğu cover çalışmaları ile de adından söz ettirmektedir. Vermiş olduğu konserlere de büyük ilgi gösterilen sanatçının son olarak Çeşme Amfi Tiyatrosu’ndaki konserinde elde ettiği geliri Emine Bulut cinayetinde annesini kaybeden kızın eğitimi ve psikolojik desteğine bağışladığını açıklaması hayranlarından büyük ilgi görmesini sağlamıştır.

2020 yılında ise Elidor Marka Elçisi olarak seçilmiş ve reklam yüzü olarak görülmüştür. Zeynep Bastık mp3 indir yapmış olduğu tüm çalışmalara rağmen ev coverlerini bırakmamış ve Youtube hesabı üzerinden cover, yeni şarkı ve düetlerini yayınlamaya devam etmektedir. Youtube ve diğer sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmakta olduğu çalışmaları milyonlarca kişi tarafından takip edilmektedir.