29 Ekim’de bayrakla gelene teleferik bedava

BURSA Büyükşehir Belediyesi'nin Teleferik A.Ş. ile birlikte geçen yıl düzenlendiği ve bir günde 10 bin kişinin katıldığı 'Elinde bayrakla gelene teleferik bedava' kampanyası, bu 29 Ekim'de de tekrarlanacak.

29 Ekimde bayrakla gelene teleferik bedava
25 Ekim 2015 Pazar 11:42 tarihinde eklendi, 4.131 kez okundu.
BURSA Büyükşehir Belediyesi'nin Teleferik A.Ş. ile birlikte geçen yıl düzenlendiği ve bir günde 10 bin kişinin katıldığı 'Elinde bayrakla gelene teleferik bedava' kampanyası, bu 29 Ekim'de de tekrarlanacak.
 
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da teleferiği ortak etti. Geçen yıl Teleferik A.Ş. ile yapılan işbirliği sonucu 'Elinde bayrakla gelene teleferik bedava' kampanyasına 10 bin kişilik rekor bir katılım sağlanırken, aynı kampanya bu yıl da hayata geçiriliyor. 29 Ekim Perşembe günü Türk Bayrağı ile Teferrüç İstasyonuna gelen herkes Uludağ'a ücretsiz tanışacak.
 
BURSALILAR KULLANMIYOR
 
Kampanyayı Bursalılar'a duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Recep Altepe, Uludağ'ın dünyanın en güzel dağlarından biri olduğunu ancak Bursalılar'ın bu güzellikleri keşfedemediğini söyledi. Teleferiği kullanan ziyaretçilerin yüzde 80'inin il dışından gelenler ve yabancı turistler olduğunu, Bursalılar tarafından fazla kullanılmadığını dile getiren Başkan Altepe, "Hem Cumhuriyet Bayramı'mızı coşku içinde kutlamak hem de Uludağ'ın güzelliklerini Bursalılara da göstermek amacıyla kampanyamızı bu yıl düzenliyoruz. Meteoroloji verilerine göre 29 Ekim günü hava da güzel olacak. Uludağ'da da farklı etkinlikler düzenleyeceğiz, hazırlıklarımız devam ediyor. Elinde bayrakla teleferiğe gelen vatandaşlarımız Uludağ'a ücretsiz çıkabilecek. Bayramı birlikte coşku içinde yaşayacağız. Verdikleri destek nedeniyle Teleferik A.Ş.'ye teşekkür ediyoruz. Tüm Bursalıları 29 Ekim günü bayraklarıyla teleferiğe bekliyoruz" diye konuştu.
 
Bursa Teleferik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul da geçen yıl 29 Ekim'de 10 bin kişi taşıyarak bir rekor kırdıklarını hatırlatarak, Bursalıları kampanyaya katılmaya davet etti.