67 milyon lira sus payı vermiş

FBI dosyalarına göre Michael Jackson 15 yıl taciz ettiği 24 çocuğun ailesine, istismarı hasır altı etmek için toplamda 67 milyon lira ödedi!

67 milyon lira sus payı vermiş
01 Temmuz 2013 Pazartesi 09:01 tarihinde eklendi.
15 YILLIK TACİZ
Dört yıl önce hayatını kaybeden popun kralı Michael Jackson hakkında yeni bir suçlama ortaya atıldı. People dergisinin yayımladığı gizli FBI dosyalarında, yıldızın 15 yıl boyunca tacizde bulunduğu en az 24 çocuğa 35 milyon dolarlık (67 milyon lira) sus payı verdiği iddia edildi. Dosyalarda, ünlü şarkıcının pedofili olduğu ve bir erkek çocuğunu taciz ederken porno izlediği gibi ithamlar bulunuyor. Jackson ailesi avukatları ise ünlü yıldızın sadece 1993 yılında Jordan Chandler (13) isimli bir çocuğun ailesine ödeme yaptığını savundu.
 
ÇOCUK AVCISI
Öte yandan ünlü özel dedektif Anthony Pellicano tarafından görevlendirilen başka bir dedektif, “Jackson’ın seri bir çocuk avcısı” olduğunu, taciz ettiği çok sayıda çocuğa para ödediğini de iddia etti. People dergisi ise ellerinde dedektifin iddialarını destekler nitelikte kanıtlar olduğunu öne sürdü. Dedektif, 17 çocuğun ismi bulunan FBI dosyasının kopyasını elinde tuttuğunu belirtti. En az üç çocuğa medyaya konuşmamaları için yaklaşık 596 bin dolarödendiğini ifade etti.

Milliyet