7 yıl hapsi isteniyor!

'Bu Tarz Benim' moda yarışmasında fenomen haline gelen Ayşegül Melisa Doğan, alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Arkadaşından çaldığı ehliyete ceza kestirince Doğan'a hırsızlık suçuyla dava açıldı

7 yıl hapsi isteniyor!
07 Nisan 2020 Salı 12:04 tarihinde eklendi, 1.049 kez okundu.
'Bu Tarz Benim' yarışmasıyla fenomen haline gelen Ayşegül Melisa Doğan, 22 Aralık günü güzellik koçu olan arkadaşı Özge Özel ile bir araya geldi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş'ta buluşan ikiliden Doğan, Özel'in ehliyetini çantasından alarak eline geçirdi.
 
1.81 PROMİL ALKOLLÜ
 
Bir müddet sonra Doğan, Beşiktaş'ta aracı ile birlikte trafik polisleri tarafından durduruldu. 1.81 promil alkollü çıkan ünlü fenomen; ehliyet ve ruhsatını polis memurlarına ibraz ederken, daha önceden temin etiği Özel'in ehliyetini polislere verdi.
 
'EHLİYETİ ÇALMADIM'
 
Söz konusu olay sonrası kendisine para cezası gelen Özel, ehliyetinin çalındığını fark edip suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Özel'e ait olduğu belirlenen ehliyeti Doğan'ın kullandığı ortaya çıktı. Doğan, aracın şirket aracı olduğunu, ehliyeti çalmadığını, yanlışlıkla ruhsatın arasına girdiğini iddia etti.