Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı!

Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sundu. Boluğur bu hamlesiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Merve Boluğur da Barbie akımına katıldı!
27 Temmuz 2023 Perşembe 09:20 tarihinde eklendi, 6.661 kez okundu.
Son zamanlarda gündemin en çok konuşulan filmlerinden biri olan Barbie, sosyal medyanın da trendleri arasına girdi. Birçok ünlü isim Barbie tarzına büründüğü gönderilerini yayınlamaya başladı. Akım haline gelen bu harekete Merve Boluğur'da katılmayı ihmal etmedi.
 
Ünlü isim pembeler içerisindeki kombiniyle çekildiği fotoğraflarını sevenlerinin beğenisine sundu.
 
 
 
21 Temmuz tarihinden itibaren beyaz perdede 1 saat 54 dakika olarak izleyicilerle buluşan Barbie, "Yılın en iyi açılışını yapan filmi" olarak kabul edildi. Sosyal medyada trend haline gelen film sebebiyle ünlü isimlerde dahil birçok kişi pembelere büründü. Merve Boluğur'da pembe kombiniyle Barbie pozu verdi.
 
Dünyayı etkisi altına alan "Barbie" akımına katılan Merve Boluğur, pembe renkli kıyafetleriyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından "Hi Barbie" notuyla sevenlerinin beğenisine sundu. Boluğur'un bu tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.