Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı! Ülkem...

Acun Ilıcalı canlı yayında bağlandığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı , Avrupa'nın çekindiği ancak Türkiye'de hiç yaşanmayan bir detayı da anlattı.

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı! Ülkem...
01 Nisan 2020 Çarşamba 12:48 tarihinde eklendi, 3.935 kez okundu.
Survivor çekimleri için Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan 'Survivor 2020 Ekstra' programına telefonla bağlandı.

Acun Ilıcalı’nın açıklamalarından satır başları şöyle:
 
- Türk olmaktan dolayı yine gurur duydum. Çok mutlu olduğum bir dönemi yaşıyorum, bunu herkesin bilmesini istiyorum. Çok önemli bir ayrıntı; insanlar gözünden kaçabiliyor ama ben bizzat takip edip gördüğüm için bunu sizlere anlatmam lazım.

- Bu mutluluğu, bu gururu, bu farkı sizin de yaşamanızı istiyorum. Dünyanın birçok yerinde karantinalar oldu. Bu karantina sürecinde insanlar evlerine girdiler, evlerinden dışarı çıkamıyorlar. Bütün dünya için bizim yaşadığımız şartlar söz konusu.

- Arada şöyle bir fark var; dünyanın birçok yerinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Belli bir saatten sonra sokağa çıkarmıyorlar insanları. Dükkanların ve işyerlerinin yağmalanmasından korkuyorlar, bu konuda bir güvence yok.

- Amerika dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde sokağa çıkma yasağı ciddi anlamda uygulanıyor akşamları, bunun en önemli sebebi de insanların mağazaları yağmalamaya başlamasından doğan endişe.

- Millet olarak bu konularda çok farklıyız. ‘Hadi bunu yağmalayayım, böyle bir durum varken bunu fırsata çevireyim’ diye bir olay Türkiye’de yaşanmıyor.