Aleyna Tilki ateş püskürdü

Geçtiğimiz ay müzik çalışmaları için İngiltere'ye giden şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından isyan etti. Instagram'da 2 milyon 700 bin takipçisi bulunan Aleyna Tilki, tacizcilere ateş püskürdü.

Aleyna Tilki ateş püskürdü
04 Kasım 2021 Perşembe 11:38 tarihinde eklendi, 2.241 kez okundu.
2016 yılında 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran genç şarkıcı Aleyna Tilki, 2017'de de 'Sen Olsan Bari' şarkısını piyasaya sürmüştü.
 
Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee'nin sözlerini yazdığı 'Retrograde' adlı İngilizce şarkısının ardından geçtiğimiz günlerde 'Real Love' isimli single'ını dinleyicilerle buluşturan Tilki, yeni projeleri için geçtiğimiz ay bir süreliğine İngiltere'ye gitmişti.
 
Londra'da bulunan 21 yaşındaki şarkıcı, yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Aleyna Tilki sosyal medyada tacizcilere ateş püşkürdü.
 
Popçu, “Bu gizli sübyancılar, bir taciz olayı duyduğunda nasıl da duyarlı kesiliyorlar. Ben sonunda birini döveceğim. Sonra terbiyesiz ben olacağım. Arkadaşlar ünlü olduğum için küfür etmem yasak. Arada benim yerime küfür eder misiniz?" dedi. Aleyna Tilki, müzik kariyerinde düşüşe geçtiği iddialarına sosyal medya hesabından “İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim. Aleyna geri dönecek, söz" diyerek yanıt vermişti.
 
Şarkıcı bu sözlerinden sonra kısa bir ara vereceğini belirterek sevenlerine veda etmiş ve Londra'ya gitmişti. Bir süre Londra'da yaşayacak olan Aleyna Tilki Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Tilki'nin Londra pozlarına 80 binden fazla beğeni geldi.
 
Tilki'yi annesi Havva Öztel uğurladı. En az kızı kadar gündemde olan anne Öztel kızının havaalanında gidişini paylaşarak "Hep zordu seni yollamak ama bu hepsinden çok zordu. Allah yar ve yardımcın olsun evladım" dedi.