Ali Kırca'yı fena bombaladı

Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın bu seferki hedefi Akil İnsanlar ve Gazeteci Ali Kırca oldu.

Ali Kırcayı fena bombaladı
30 Nisan 2013 Salı 10:28 tarihinde eklendi, 2.485 kez okundu.

Son dönemlerde iktidar aleyhinde yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme gelen Levent Kırca, şimdi de Aydınlık gazetesinde yazdığı satırlarla gündeme geldi. 

 
"Allah göstermesin böyle bir dönemde Akil insan olmak da var" diyen Levent Kırca, yazısında Akil insanlara hadlerinin bildirilmesi gerektiğini belirtti. 
 
İşte Levent Kırca'nın o yazısı;
 
"İnsan içine çıkamayacaklar. Toplumun yüz karası bunlar. Bunlar yandaş, bunlar işbirlikçi, bunlar T.C' yi istemeyenler, ülke bölünsün diyenler, bayrağa karşı çıkanlar, teröristle işbirliği yapanlar, bunlar menfaatçi, yalana, çıkarcı ve utanmaz.
 
Üç kuruş çıkarlan ve menfaatleri için ülkelerini satanlar bunlar. Şehit anne ve babalarının gözünün içine bakarak Amerikan mandasına evet diyenler, şehitleri ve onların dökülen kanlarını hiçe sayanlar.
 
HADLERİNİ BİLDİRMEK BİRİNCİ VAZİFE
 
Halk her gittikleri yerde kovalıyorlar bu utanmaz, arlanmazları. Gün gelecek insan içine çıkamayacak bunlar. Bunlara hadlerini bildirmek en birinci vazifedir!
 
ALİ KIRCA'YA YAZIKLAR OLSUN!
 
Ali Kırca... Soyadı benzerliğimden utanıyorum. Eski devrimci, yeni çanakçı Ali Efendi, Siyaset Meydanı'nda; Akil Orhan Gencebay'a çanak tuttu, hükümetin yanında olduğunu alenen belli etti. Yazıklar olsun. Kula kulluk edene yazıklar olsun.
 
Ağzınızdan çıkanı, önce kendiniz duyun. Sizi Türk Bayrağımızın üzerinde şehit kanında yürütmeyiz, bilmiş olun. Gün ola harman ola... İyi ki varsınız Akiller... Siz olmasaydınız biz bu kadar değer kazanmazdık."