Amy gideli 1 yıl oldu

Amy Winehouse geçen yıl bugün bir otel odasında ölü bulundu. Belki bilinçli belki bilinçsiz olarak 27'ler kulübüne katıldı.

Amy gideli 1 yıl oldu
23 Temmuz 2012 Pazartesi 15:42 tarihinde eklendi, 1.431 kez okundu.

 

Enfes şarkıları, yorumları, kayıtları kaldı ama 'Kim bilir daha nasıl şarkılar çıkardı?' diye de düşündürmeye devam ediyor.
 
Amy Winehouse, Londra'nın kuzeyindeki Southgate semtinde, Yahudi bir ailede 14 Temmuz 1983 günü dünyaya geldi.Ailesi caza yönelmesinde etkili oldu.Winehouse'ın babası Mitchell taksi şoförü, annesi Janis (kızlık soyadı Seaton) eczacıdır. Bir ağabeyi vardır.[16] Mitchell, çocukluğunda Amy'ye sık sık Frank Sinatra şarkıları söylerdi.
 
Amy Winehouse geçen yıl bugün bir otel odasında ölü bulundu. Belki bilinçli belki bilinçsiz olarak 27'ler kulübüne katıldı. Enfes şarkıları, yorumları, kayıtları kaldı ama 'Kim bilir daha nasıl şarkılar çıkardı?' diye de düşündürmeye devam ediyor.
 
 
Amy Winehouse, dokuz yaşındayken büyükannesi Cynthia, Susi Earnshaw Tiyatro Okulu'na girmesini önerdi. On yaşındayken çocukluk arkadaşı Juliette Ashby ile Sweet 'n' Sour adında kısa ömürlü bir rap grubu kurdu. Tam zamanlı eğitim veren Sylvia Young Tiyatro Okulu'na başlamadan önceki dört yıl boyunca Earnshaw okuluna gitti ve bir iddiaya göre 'okul ve derslere ilgisi olmadığı' ve burnunda piercing olduğu için okuldan uzaklaştırıldı.