Aşkın Bedeli 179. bölüm izle (Aşkın Bedeli son bölüm seyret)

Aşkın Bedeli izle, aşkın bedeli 179 bölüm, aşkın bedeli seyret, aşkın bedeli full, aşkın bedeli startv, aşkın bedeli tvyoizle

Aşkın Bedeli 179. bölüm izle (Aşkın Bedeli son bölüm seyret)
23 Mayıs 2014 Cuma 15:02 tarihinde eklendi, 5.478 kez okundu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Aşkın Bedeli 179. bölümü ile karşınızda. Siz de Aşkın Bedeli 179 bölümü yüksek kalitede ve donmadan izleyebilirsiniz. İzlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. 

 

AŞKIN BEDELİ 179. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

179. BÖLÜM ÖZETİ

 

Nil planında başarılı olmuş, Poyraz’ın tutuklanmasını sağlamıştır. Poyraz, Nil’in geride bıraktığı delilleri fark ettiğinde çılgına döner. Poyraz’ın içinde bulunduğu durum kötüye giderken, onun en büyük destekçisi yine Sedef olacaktır. Veda bir yandan Mümtaz’ın isteğiyle Poyraz’ın yaşadıklarını Ender’den saklamaya, diğer yandan da hastalığını evdekilere hissettirmemeye çalışmaktadır. Dicle ise Burmalı’yı susturmanın bir yolunu aramaktadır. Taner’in cezaevine girmesi, Azad’ın ameliyatını bir kez daha çıkmaza sokmuştur. Elmas, Taner’in hala kendilerine yardım edebileceği konusunda Gülnara’yı ikna etmeye çalışır. Öte yandan Yaman ise parayı nasıl bulacağını düşünmektedir.