Aşkın Bedeli 181. bölüm izle (Aşkın Bedeli son bölüm)

Aşkın Bedeli son bölüm. Aşkın Bedeli 181. bölüm. Aşkın Bedeli izle. Aşkın Bedeli tvyo izle. Aşkın Bedeli startv izle, Aşkın Bedeli son bölüm seyret

Aşkın Bedeli 181. bölüm izle (Aşkın Bedeli son bölüm)
27 Mayıs 2014 Salı 18:17 tarihinde eklendi, 4.827 kez okundu.

Aşkın Bedeli 181. bölümüyle de izleyenlerin nefesini kesti. Aşkın Bedeli 181. bölümü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yüksek kalitede ve tek link halinde izleyebilirsiniz.

 

AŞKIN BEDELİ 181. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

181. BÖLÜM ÖZETİ 

 

Cezaevine nakledilen Poyraz, Sedef’le oldukça duygusal anlar yaşar. Poyraz’ı cezaevinde oldukça kötü bir sürpriz beklemektedir. Sedef’le buluşan Alper; elindeki kayda karşılık, Sedef’i çok zor bir ikilem içinde bırakır. Poyraz’ı kurtarabilecek tek kişi olan Sedef, böylesine büyük bir yol ayrımında nasıl bir karar verecektir? Taner’in verdiği çek karşılıksız çıktığı için; Burmalı Asiye, Gülnara’nın evini basar ve büyük bir kavga yaşanır. Bu arada Elmas, Yaman ve Gülnara’nın planını öğrenmenin eşiğine gelmiştir. Dicle’yi geri götürmek isteyen Tuğrul, Ferhat’a bütün gerçekleri anlatmak üzeredir. Ferhat ve Dicle aşkı üzerinde yine kara bulutlar dolaşmaya başlamıştır. Hayriye ve Sedef, Veda’nın ameliyatı için gereken parayı Mümtaz’dan isterler. Mümtaz’ın vereceği cevap ikiliye büyük bir şok yaşatır. Diğer yandan Betül, Mümtaz’ı her şeyi anlatmakla tehdit etmeye başlar. Betül oldukça tehlikeli sularda yüzmektedir.