Aşkın Bedeli 183. Bölüm İzle (Aşkın Bedeli Son Bölüm - 29 Mayıs)

Aşkın Bedeli 183. bölümü. Aşkın Bedeli son bölüm izle. Aşkın Bedeli 29 mayıs perşembe. Aşkın Bedeli son bölüm seyret. Aşkın Bedeli tvyoizle. Aşkın Bedel startvizle.

Aşkın Bedeli 183. Bölüm İzle (Aşkın Bedeli Son Bölüm - 29 Mayıs)
30 Mayıs 2014 Cuma 14:17 tarihinde eklendi, 6.033 kez okundu.

Aşkın Bedeli son bölüm izle. Aşkın Bedeli 183. bölüm. Aşkın Bedeli 29 mayıs izle. Aşkın Bedeli 183 bölüm tek link

 

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Aşkın Bedeli 183. bölümü ile de izleyenleri ekranlara kilitledi. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Aşkın Bedeli 183. bölüm tek link halinde yayınlandı. Siz de objektifhaber.com aracılığıyla Aşkın Bedeli 183. bölümü full hd izleyebilirsiniz. Dizinin tüm bölümlerine ulaşmak ve güncel haberleri okumak için sitemizi ziyaret etmenizi öneririz. 

 

İyi seyirler... 

 

AŞKIN BEDELİ 183. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

183. BÖLÜM ÖZETİ

 

Dursun Ağa Poyraz’a iyice bilenmiştir. Bilerek Poyraz’ın üzerine giden Dursun Ağa, sonunda kavga çıkarmayı başarır. Poyraz yolun sonuna gelmiş gibi görünmektedir. Betül’ün teklifini kabul eden Sedef ve Hayriye, Veda’ya belli etmeden boşanma kâğıdını ona imzalatmanın peşindedir. Veda kendisine imzalatılmaya çalışılan kâğıdı son anda fark edebilecek midir? Azad’ı kurtarmak için Taner’le evlenmek zorunda kalacak olan Gülnara büyük bir üzüntü içindedir. Elmas’ın telefonunda Taner’in mesajlarını gören Gülnara, Elmas’ın oynadığı oyunu anlamak üzeredir. Alper’in elinde Nil’in kaydı olduğunu öğrenen Selen, büyük bir şok yaşamaktadır. Selen için harekete geçme zamanı gelmiştir. Ferhat’ın gerçekleri öğrenmesinden korkan Dicle, Burmalı Asiye’den yardım ister. Oldukça ağır bir bedel karşılığında Dicle’ye yardım etmeyi kabul eden Burmalı Asiye, Tuğrul için büyük bir tehlike oluşturmaya başlayacaktır.