Aşkın Bedeli 184. Bölüm İzle (Aşkın Bedeli Son Bölüm İzle)

Aşkın Bedeli 184. bölüm izle. Aşkın Bedeli son bölüm izle. Aşkın Bedeli 30 mayıs izle. Aşkın Bedeli son bölüm seyret. Aşkın Bedeli 184. bölüm hd. Aşkın Bedeli 184. bölüm tek kısım, tek part. Aşkın Bedeli startv izle.

Aşkın Bedeli 184. Bölüm İzle (Aşkın Bedeli Son Bölüm İzle)
31 Mayıs 2014 Cumartesi 20:09 tarihinde eklendi, 4.152 kez okundu.

Aşkın Bedeli star tv izle. Aşkın Bedeli son bölüm izle. Aşkın Bedeli 184. bölümü izle. Aşkın Bedeli son bölüm seyret. Aşkın Bedeli startv izle. Aşkın Bedeli dizi izle. Aşkın Bedeli hd izle

 

Hafta içi her gün 12:30'da Star TV ekranlarında yayınlanan Aşkın Bedeli 184. bölümü ile de izleyenleri ekranlara kilitledi. Siz de objektifhaber.com aracılığıyla Aşkın Bedeli 184. bölümü hd izleyebilirsiniz. İzlemeye başlamak için aşağıdaki kırmızı bağlantıya tıklamanız yeterli. Dizi hakkında haberlere ulaşmak ve diğer bölümleri takip etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

AŞKIN BEDELİ 184. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

AŞKIN BEDELİ 184. BÖLÜM ÖZETİ


Poyraz’ın yaralandığını ve büyük bir tehlike içinde olduğunu gören Sedef, onu kurtarmak için Alper’in teklifini kabul eder. Sedef için zor günler kapıdadır. Kendi planını yapan Selen, aklındakileri Alper’e anlatır. Selen’in planını kabul etmek istemeyen Alper, Selen’in tehdidi karşısında çaresiz kalacak gibi görünmektedir.

Ameliyata giren Veda için herkes gergin bir bekleyiş içindedir. Başarılı bir ameliyat geçirmesine rağmen; Veda, ölümün eşiğine gelmiştir. Ender ve Veda’nın boşanması için gerekli işlemleri halletmeye çalışırken bir yandan da Ender’in kaçırılmasında rol alan Betül için sonun başlangıcı oldukça yakındır.

Elmas ve Gülnara, evlilik meselesi hakkında tartışırken evden kaçan Azad, deniz kenarına giderek intihar etmek ister. Son anda yetişen Yaman, Azad’ı kurtarmayı başarabilecek midir?