Ataşehir yıldızları jimnastik kursu

Atasözümüz derki; sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlam vücut için dengeli – düzgün beslenme, düzenli uyku ve spor en önemli faktörlerdi

Ataşehir yıldızları jimnastik kursu
19 Ekim 2018 Cuma 13:59 tarihinde eklendi, 1.280 kez okundu.

Atasözümüz derki; sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlam vücut için dengeli – düzgün beslenme, düzenli uyku ve spor en önemli faktörlerdir. Bütün bunları erken yaşta yapmak daha önemlidir. Fakat belli bir yaştan küçük çocuklarımıza her spor yapılamaz. Hem fiziki olarak gelişimleri uygun değildir. Hem de sakatlanma riskleri daha yüksektir. Bu yüzden 4 – 10 yaş arası çocuklar için en uygun sporlar tercih edilir; bunlardan biri de Jimnastik’tir.

Jimnastik bedenin egzersiz ve idmanlarla esneklik sağlanarak tüm iskelet sisteminin dengeli bir şekilde gelişiminin sağlanmasına yardımcı olur. Ayrıca jimnastik toplu halde yapıldığından dolayı sosyal olarak iletişim kurmayı, takım olmayı ve birlik olmayı öğreterek çocuklarımızın fiziki gelişimi ile beraber sosyal gelişimini de sağlamaktadır.

Ataşehir Yıldızları olarak basketbol ve voleybol okullarımızdan sonra jimnastik kursu ileberaber çocuklarımızın gelişimi için çalışmaktayız. Alanında uzman antrenör ve deneyimli eğitmenlerimiz sayesinde çocuklarımız hem jimnastiğin temellerine dair bilgileri öğrenecek hem ileri de iyi bir jimnastikçi olabilmek için gereken becerileri kazanacaklar hem de doyasıya eğlenecekler. Jimnastik okulumuz sadece 4 – 10 yaş grubumuz için hizmet vermektedir. Her yaş için farklı bir grup kurulmaktadır. 5 yaşında bir çocuğumuz ile 6 yaşındaki bir çocuğumuz aynı grupta yer almamaktadır. Düzenli antreman ve egzersizler ile çocuklarımız gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmektedirler. Yaş gruplarımız kız ve erkek öğrencilerin tamamına açıktır. Her yaş grubu için açılan antreman grubu 14 kişiden oluşmaktadır. Eğer talep fazlası olursa yeni bir grup açılır ayrı eğitim alırlar. Ataşehir Yıldızları Jimnastik Okulu olarak antreman salonumuz Ataşehir’de bulunan Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu Cimnastik Salonudur. 1 saat süren antremanlardan antrenör ve eğitmenlerimiz çocuklarımızla tek tek ilgilenmektedirler. Yıl sonunda yapılan toplu gösteriler ile her yaş grubumuz yıl içerisinde öğrendiklerini velilere göstermektedirler. Antremanlarımızı antrenörlerimiz her yaş grubuna göre ayrı ve grubun durumuna göre düzenlemektedirler. Antreman programlarımız yıllık değil aylık olarak planlanmaktadır. Gelişim durumuna göre antreman programları değişiklik göstermektedir. Takım ruhu ve birlik – beraberlik oluşması açısından tek tip formanın uygun olduğunu düşünmekteyiz. Formaları Ataşehir Yıldızları olarak biz sağlamaktayız. Kullanılan ekipmanlar profesyonellerce kullanılanlardan seçilmiştir.