AÜ'de Bahar Şenlikleri başladı

Atatürk Üniversitesi’nin (AÜ) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenlikleri, üniversite kampüsünde düzenlenen açılış töreniyle başladı

AÜde Bahar Şenlikleri başladı
13 Mayıs 2013 Pazartesi 17:29 tarihinde eklendi.

Atatürk Üniversitesi’nin (AÜ) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Bahar Şenlikleri, üniversite kampüsünde düzenlenen açılış töreniyle başladı. Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın açılış konuşmasının ardından Erzurum bar ekibi bir gösteri yaptı.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, her yıl geleneksel olarak kutlanan bahar şenliklerinin eğitim öğretim yılı sonuna doğru kutlandığını hatırlatarak, “2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sonunda düzenlemiş olduğumuz bu bahar şenliklerini her yılın sonuna doğru kutluyoruz. 1 yılın yorgunluğunu, üzüntülerini ve geride bırakılan ağır yükleri baharın müjdecisi olarak kutlamaya alışageldiğimiz bu gündeyiz. Bahar yeniden bakış demek. Üniversite olarak sevincimizi ve hüznümüzü birlikte paylaşıyoruz. Bu yıl 10 bin mezun vereceğiz. Hiçbir zaman mezunlar, Atatürk Üniversitesi öğrencisi olduğunu unutmasınlar. Diplomanızın yanında, aldığınız bilgilerle de başarılı olacağınızı düşünüyoruz.” dedi.

Bahar Şenlikleri açılış töreninde düzenlenecek olan programlar, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırıdan dolayı iptal edildi.


CİHAN