Bahar Sezonuna Özel Renk ve Modellerle Uğur Giyim ile Girin

Sadece bayan giyim alanında yoğunlaşan ve son zamanlarda büyük bir yükseliş yapan ugurgiyim.com yeni sezonda elbise, hırka, kazak ve bluz gibi modelleri ile öne çıkmaya devam ediyor.

Bahar Sezonuna Özel Renk ve Modellerle Uğur Giyim ile Girin
23 Şubat 2015 Pazartesi 20:17 tarihinde eklendi, 15.038 kez okundu.

Sadece bayan giyim alanında yoğunlaşan ve son zamanlarda büyük bir yükseliş yapan ugurgiyim.com yeni sezonda elbise, hırka, kazak ve bluz gibi modelleri ile öne çıkmaya devam ediyor. İşte uğur giyim'in bayanlara sunduğu ürün ve uygun fiyat detayları;

Bayan giyim alanında online satış ile iddialı bir şekilde hizmete başlayan uğur giyim kaliteli ve uygun fiyatlar ile birbirinden şık ürünleri tüketicilere sunan bir markadır. İstanbul ve çevre illerinde yaklaşık 10 adet mağazaya sahip olup, bunun yanı sıra e-ticaret sitesi ile de hizmet etmeye devam etmektedir. Bayanlara özel atlet, badi, t-shirt, bluz, ceket, bolero, elbise, gömlek, hırka, pantolon, triko-kazak, tunik, tesettür elbise, tesettür tunik, ferace ve abiye modellerini uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile uğur giyim'in resmi sitesinde bulabilirsiniz.

Özellikle yeni sezonda birbirinden şık bahar renklerine sahip kazak ve sweat modelleri ile dikkat çekmeyi başaran uğur giyim, bu ürünleri 9.90 tl gibi çok uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuyor. Modelleri kesinlikle inceleyin. Kaliteli, uygun ve trend modelleri sizleri bekliyor. Bayan elbise giyim alanında genç bayanlara hitap etmenin yanı sıra, tesettür giyim alanında da başarısını kanıtlamış olan uğur giyim, kendine has tesettür modelleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.

uğur giyim

Moda alanında uzman kişilerin "kombin sadece kıyafetlerin birbiri ile uyumundan değil, doğa gibi çevre faktörlerinin kıyafetinizle olan uyumundan da oluşmalıdır" sözünü dikkate alan uğur giyim, dünya modasının trend renkleri olan bej, mint yeşili, ekru, fuşya, mor, saks, hardal, somon, yeşil ve kırmızı gibi renklere sahip ürünleri ile kombinlerinizi tamamlamanıza yardımcı oluyor. Bu renklerden bağımsız olarak klasik renklere sahip ürün yelpazesi de oldukça geniş olan uğur giyim, sadeliği ve asilliği seven bayanları unutmuyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da özellikle üst giyimde küçük ve büyük çiçek desenleri, asker kamuflajı, sırtı ve kolları dantelli modeller dikkat çekmeye ve tercih edilmeye devam edecek. Hemen hemen her türlü hırka, gömlek modellerinin içinde kombininizi tamamlayabileceğiniz basic atletler, birbirinden şık model ve renk seçenekleri ile beğeninize sunuluyor. Üstelik sadece 10.00 tl'den başlayan uygun fiyatlarla.

Her şeyin önünde müşteri memnuniyeti ve mutluluğunun geldiğini söyleyen uğur giyim, bu bağlamda müşterileri mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Kredi kartına taksit seçenekleri, kapıda ödeme kolaylığı gibi opsiyonları müşterilerine sunuyor ve sipariş oluşturulduğu anda kargo işlemlerini başlatıp ürünün müşteriye çok hızlı bir şekilde ulaşması için elinden geleni yapıyor. Gelişmesine her an devam eden ugurgiyim.com, hemen hemen her gün yeni ürünlerle karşınıza çıkmaya devam ediyor. Triko Modelleri, bayan elbise modelleri ve renk seçeneklerini, ürün çeşitlerini ve ürün modellerini her gün arttıran ugurgiyim.com bayan giyim alanında öncü olma yolunda emin adımlarla yürüyor. 2015 bayan giyim alanında güvenli ve mutlu alışveriş için kaliteli alışverişin uğurlu adresi ugurgiyim.com 'u güvenle ziyaret edebilirsiniz.