Bebek oyunları

Çocuklarımın girdiği siteleri takip etmeyi seviyorum, çünkü nelere ilgi duyduklarını izlemekten zevk alıyorum. Bunun yanında da zararlı olan şeylere bilerek ya da bilmeyerek maruz kalmalarını istemediğim için sürekli tetikteyim.

Bebek oyunları
17 Mart 2014 Pazartesi 14:25 tarihinde eklendi, 1.732 kez okundu.

Yine rutin kontrollerimi yaparken bebekoyunu.net diye bir siteye girdiklerini gördüm. Neredeyse sitenin her sayfasında dolaşmışlar. Hemen siteyi incelemek için açtım ve bende siteden çıkamadım diyebilirim. Çünkü o kadar güzel oyunlar var ki bırakın çocukları, büyüklerin bile ilgisini çekebilecek türden.
 

Bebek oyunu dendiği zaman aklımıza genelde çok basit ve düşük görselleri olan yapımlar gelir ama bu sitede olan oyunlar kesinlikle öyle değil. Her biri özenle hazırlanmış, farklı farklı hikayelere sahip.
 

bebek bakma


Bebek bakma oyunları ile çocuklarımızı hem zararlı diğer oyunlardan uzak tutan bu yapımlar ile yavrularımız anne ya da baba olmanın ne demek olduğunu anlıyorlar. Başka bir canlının sorumluluğunu almanın ne demek olduğunu öğreniyor, eğleniyor ve sorumluluk duygularını geliştiriyorlar.

Giydirme oyunlarının da olduğu bu sitede çocuklarımızı bir de moda konusunda deneyecek oyunlar var. Birbirinden güzel kıyafetler, ayakkabılar ve çantalar ile seçtikleri mankenleri istedikleri gibi giydirebiliyorlar. Bu oyunlar sayesinde büyüdüklerinde kendileri de çok şık giyinecekler.
 

Sizler de çocuklarınızın internette oyun oynarken kendilerini geliştirebilecekleri şeyler yapmasını istiyorsanız bu ve buna benzer sitelerde dolaşmalarını sağlayabilirsiniz.