Bedene Uygun Göğüs Tasarımı

Kadınların çoğu, göğüs ölçüsünden memnun değildir. Ünlü film yıldızlarının büyük ve dik göğüsleri, birçok kadının kendi küçük göğüs ölçülerinden şikâyet etmesine sebep olur.

Bedene Uygun Göğüs Tasarımı
05 Temmuz 2015 Pazar 22:59 tarihinde eklendi.

Kadınların çoğu, göğüs ölçüsünden memnun değildir. Ünlü film yıldızlarının büyük ve dik göğüsleri, birçok kadının kendi küçük göğüs ölçülerinden şikâyet etmesine sebep olur. Oysa değişik boya ve kiloya sahip kadınların, göğüs ölçüsü de bedenine göre değişecektir. Aşırı zayıf bir bedene sahip olmak için beslenme düzenini değiştiren ve diyet yapan kadınların, göğüsleri de otomatikman küçülür. Ameliyat dışındaki yöntemleri uygulayarak istenilen ebattagöğüs büyütme, sadece hayalden ibarettir. İstenilen ebatta ve doğal göğüslere kavuşmanın tek çaresi, başarılı yapılmış bir operasyon ile mümkündür.

Hangi Durumlarda Kadınların Göğsü Küçülecek Ve Deforme Olacaktır?

Göğüs derisi esnektir fakat yapılan birkaç doğumdan sonra, esnekliği yok olacak ve emzirme ile birlikte, göğüste bulunan yağ kaybolacaktır. Bu durum; göğüslerde küçülmeye ve sonucunda mutsuzluğa sebep olur. Göğüslerini yeterli görmeyen kadınlar, silikonlu iç çamaşırları kullanarak, bu problemin dışarıdan anlaşılmaması için büyük gayret sarf eder. Küçük göğüsler ile giyilen hiçbir giysi güzel durmayacaktır ve giysi seçerken her zaman yakası kapalı giysi tercih etmeye sebep olacaktır. Oysa günümüzde, hiçbir çaba sarf etmeden kısa süre içinde yapılan göğüs estetiği ile istenilen ebatta göğüslere sahip olmak çok kolaydır. İş hayatını fazla aksatmadan yapılan göğüs büyütme ameliyatları, ağrı ve sancı çekmeden iyileşme olanağı verir.

Göğüs Ameliyatı Kaç Saat Sürer Ve Kaç Günde İyileşir?

Bu tür uygulamalarda, hastanın ameliyata karar vermesi ve ölçülerin doktor ile birlikte kararlaştırılması önemlidir. Günümüzde çok kolay bir şekilde yapılan göğüs ameliyatları, tekniğe göre değişmesine rağmen, genlikle 1 veya 2 saat sürer. Uzman ellerde yapılan ve hastaya büyük konfor sağlayan göğüs estetiği ameliyatları, çoğu zaman hastanede dahi yatmaya gerek kalmadan, evde birkaç gün istirahat edilerek iyileşecektir. Sadece, ameliyattan birkaç gün sonra yapılan kontrole giderek, hemen işe başlama olanağınız olur. Dinlenme süresince fazla ağrı ve sancınız olmaz ve çevredekilerin anlaması imkânsızdır. Yeni teknikler kullanılarak yapılan bu operasyonlarda, sadece birkaç dikiş atılır. Ameliyat sonrası, sosyal hayatı etkileyecek hatta bebek emzirmeyi engelleyecek hiçbir durum söz konusu olmayacaktır.