Bekaroğlu, NTV'yi topa tuttu

HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu NTV'deki programın ardından medyayı bakın nasıl eleştiri yağmuruna tuttu.

Bekaroğlu, NTVyi topa tuttu
26 Ocak 2012 Perşembe 22:50 tarihinde eklendi.

 

Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, bugün katıldığı NTV'deki programın ardından, kendisine ayırlan süreyle ilgili olarak twitterdan eleştiri bombardımanı yaptı. 

Bekaroğlu, "Şimdi yazacaklarımın NTV ile Haber Müdürü dostum Mete Çubukçu ve çalışma arkadaşları ile ilgili değil, çünkü tüm medya böyle" dedikten ve "asla NTV'yi kınamıyorum" yazdıktan sonra Diyarbakır cezaevi yakınlarındaki kazıdan çıkartılan insan kemikleriyle ilgili olarak NTV'ye çağırılması ancak futboldaki güncel nedeniyle kendisine az süre verilmesini şöyle eleştirdi... 

- Sabah NTV'den aradılar; saat 13.00'teki haberler için canlı yayına çağırdılar, Diyarbakır'daki kemikleri konuşacaktık. 30-35 dk dediler.

- Kabul ettim, bir işimi erteledim, konu çok önemliydi, bu kazılarda sadece 25 kişinin kemikleri değil devlet çetesini tarihi de çıkıyordu. 
- Şimdi yazacaklarımın NTV ile Haber Müdürü dostum Mete Çubukçu ve çalışma arkadaşları ile ilgili değil, çünkü tüm medya böyle.

- Ben yayından 1 saat önce NTV'ye gittim, 1 saat 25 dk bekledim. Bu arada sayın Çubukçu ile de ayak üstü sohbet ettik.

- Yayın geçikti, araya başka "önemli" konular girdi dediler. Sonra yayına aldılar ve sanıyorum 7-8 dk konuşabildik.

- Faili meçhulleri ve cinayetleri, çete devletini konuşmak için 7-8 dk kaldı.

- Araya giren haber ise Futbol Federasyonu toplantısından yapılan naklen yayın. Baktım o saatte tüm televizyonlar aynı yayını yaptı.

- Bir daha söylüyorum ve asla NTV'yi kınamıyorum. Ama bu durum ülkemizin nerede olduğunu göstermesi açısından ibretlik.

- Deprem bahanesi ile Kentsel dönüşüm için yapılacak yeni yasa... Ama varsa yoksa futbol. Bugün haberciler futbolu birinci haber yaptılar.


Medyaradar