Beni Affet 571. bölüm (27 Mayıs Salı)

Beni Affet 571. bölüm izle. Beni Affet son bölüm. Beni Affet son bölüm seyret. Beni Affet izle. Beni Affet yüksek kalite. Beni Affet tek link. Beni Affet tvyoizle. Beni Affet star tv izle

Beni Affet 571. bölüm (27 Mayıs Salı)
28 Mayıs 2014 Çarşamba 10:27 tarihinde eklendi, 2.861 kez okundu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisinin 571. bölümü dün (27 Mayıs salı) yayınlandı. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ise internetteki yerini alan bu bölüm çok konuşulacak! Hemen izlemeye başlamak için aşağıdaki bağlantıya tıklaman yeterli. 

 

İyi seyirler...

 

BENİ AFFET 571. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BENİ AFFET 571. BÖLÜM ÖZETİ

 

Kemal Şahin’in ne işler çevirdiğini öğrenmek isterken Cesur’un adamları tarafından engellenmeye çalışılmıştır. Bu sırada Cesur’un adını duyan Kemal, kirli bağlantıları öğrenmekte kararlıdır. Bahar Şebnem’i evden göndermek için uğraşırken, Şebnem ailenin ortasında bombayı patlatır. Umut ise Kadir’in yaptıklarını Leyla’ya kanıtlamak ister. Büyük günün tarihi belli olmuş, Cüneyt nikah gününü almıştır. Ancak bir ablası olduğunu öğrenen Feride, bunu Cüneyt’e söyler. Cüneyt’te duyduklarına inanamazken, ablasını bulma umudu olmayan Feride’ye yardım etmek için araştırmalarına başlar. Öte yandan Feride’nin geçmişe dair gerçekleri birer birer öğrendiğini gören Zühre ve Osman’ın paçaları tutuşur.