"Bill üçlü seks için tutuşuyordu"

Bill Clinton ile yaşadığı seks skandalıyla tanınan Monica Lewinsky anılarını yazacak. Monica’nın yakın bir arkadaşı, eski başkanın tüm yatak sırlarını ortaya serecek kitap için “Bill okuyunca kalpten gidebilir” dedi.

Bill üçlü seks için tutuşuyordu
21 Eylül 2012 Cuma 09:02 tarihinde eklendi, 1.653 kez okundu.

ABD siyasi tarihinin en büyük skandallarından biri 1998’de patlak vermişti. Dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’ın Beyaz Saray stajyerlerinden Monica Lewinsky ile ilişkiye girdiği ortaya çıkmış, olay aylarca dünya manşetlerinden inmemişti. Bu olayın Clinton’ın siyasi hayatını bitirebileceği yorumları yapılmıştı. Ancak Clinton bu krizden sıyrılmayı başardı. Görevi bıraktıktan sonra kendi adına bir vakıf kuran, yaptığı konuşmalardan milyonlarca dolar kazanan Clinton son olarak geçen hafta şimdiki Başkan Barack Obama için yaptığı destek konuşmasıyla büyük ses getirdi.

 
12 milyon dolarlık teklif
 
Clinton ailesi, skandalı geride bırakmış olsa da bu olaydan en büyük zararı gören Monica oldu. Bugün 39 yaşında olan, ABD’yi terk edip İngiltere’ye yerleşen Monica şimdi yaşadığı kötü günlerin intikamını almaya hazırlanıyor. National Enquirer dergisine konuşan Monica’nın bir arkadaşı, genç kadının yazacağı kitapla Clinton’la ilişkisinin tüm detaylarını ortaya sermeye hazırlandığını söyledi. Yayınevlerinin Monica’nın peşinde olduğunu ve tekliflerin 12 milyon doları bulduğunu söyleyen kaynak, kitap çıkarsa Clintonlar’ın evliliğinin sarsılacağını söyledi.
 
‘İntikamını alacak’
 
Dergiye konuşan bir arkadaşı, “Anlatacakları daha önce kalp ameliyatları geçiren Clinton için yeni sağlık sorunları yaratabilir. Bu intikamdan da öte bir şey olur. Onu öldürebilir. Monica her şeyi geride bırakmak istedi ama Bill ile ilişkisi hala onu takip ediyor. 40 yaşına geldi, hala hayatında biri yok. Bu olay nedeniyle hayatı mahvoldu. Bugüne kadar Bill’i korumaya çalıştı. Ama o 2004’te yayınladığı biyografisinde de Monica’nın kalbini kırdı. Bu kitap Bill’in en kötü kabusu olacak” dedi.
 
‘Hillary de ilişki arıyor’
 
Lewinsky’nin kitabından bazı notlar şöyle:
 
- Clinton eşi Hillary için “Yatakta soğuk bir balık gibi” diyordu.
 
- Hillary ile seks hayatlarının olmadığını gülerek anlatıyor ve “Evlilik dışı ilişki arayan sadece ben değilim sanırım” diyordu.
 
- Bill sürekli Monica’ya üçlü seks yapma ve her türlü seks oyuncağını kullanma isteğini dile getiriyordu.
 
- Skandal patladığında Lewinsky Thomas adlı Pentagon çalışanından hamileydi. Çocuğunu aldırmak zorunda kaldı.