Boşanma kararının perde arkası!

"Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın boşanma kararı aldığı" haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık haberinin duyulmasının ardından çift hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı.

Boşanma kararının perde arkası!
21 Haziran 2019 Cuma 15:32 tarihinde eklendi, 102.372 kez okundu.
İddialara göre; Feyza Aktan, Özcan Deniz’in cep telefonunda başka bir kadından gönderilmiş mesajlar buldu. Eşine hesap soran Aktan ile Deniz arasında büyük bir tartışma çıktı ve çift evliliklerini bitirmeye karar verdi.
 
VELAYETİ İSTEDİ
 
Boşanma davası, Özcan Deniz’in avukatının başvurusu üzerine İstanbul 8. Aile Mahkemesi’nde açıldı. Çekişmeli olarak görülecek davaya tarafların talebiyle yayın yasağı getirildi. Kulislerde her iki tarafın da Kuzey’in velayetini istediği ve maddi konuda aralarında bir anlaşma sağlanamadığı konuşuluyor.
 
OĞLUNU GÖSTERMİYOR MU?
 
Özcan Deniz’in Babalar Günü’nde Instagram’da paylaştığı “Elimizden acımadan bu günümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim oğlum” mesajı kafaları karıştırmıştı. Feyza Aktan’ın ayrılık kararının ardından Özcan Deniz’in oğlunu görmesini engellediği iddia ediliyor.
 
EV ARAYIŞINDA
 
Bir başka iddia da Özcan Deniz’in Feyza Aktan için ev baktığı yönünde. Çiftin Babalar Günü’nde Zekeriyaköy’de birlikte oturdukları eve yakın mesafedeki lüks siteden ev baktıkları söyleniyor. Deniz’in boşandıktan sonra oğlunu yakınında istediği için bu siteden ev aradığı, ancak Feyza Aktan’ın bu durumdan hoşnut olmadığı konuşuluyor.