Burçlar Günlük Burç ve Yükselen Burç

Sanırım burçlara inanmayan ya da hayatında hiç burcunun özelliğini merak etmemiş veya burcunun yorumunu okumamış biri yoktur.

Burçlar Günlük Burç ve Yükselen Burç
12 Kasım 2014 Çarşamba 14:11 tarihinde eklendi, 3.401 kez okundu.
Sanırım burçlara inanmayan ya da hayatında hiç burcunun özelliğini merak etmemiş veya burcunun yorumunu okumamış biri yoktur. Olsa da böyle kişilerin sayısı oldukça azdır. Bunun nedeni burçların doğru yorumlandıklarında merak edilen birçok konuya açıklık getirmesinden kaynaklanmaktadır. Doğru yorumlandıklarında dememizin sebebi de burç yorumlarını birçok parametrenin belirlemesi ve bu parametrelerin ancak doğru yorumlandıklarında sonuç vermesidir. Bu bağlamda olaya bakıldığında burçlar, yorum yapılabilmesi için birçok parametreyi değerlendirmeyi gerektiren karmaşık sistemlerdir. Peki, nedir bu parametreler ve yapılacak yorumları nasıl ve hangi özellik bakımından etkilerler şeklinde bir soru ve bu sorunun cevaplanması önemli konuları beraberinde getirmekte, fakat konuya açıklık getirmesi bakımından da çok yararlı olmaktadır. 
 
Burç yorumları genellikle haftalık, aylık, yıllık ve günlük olarak yapılabilmektedir. Bu yorumların hepsi önemli olmakla birlikte farklı dönemlerin yorumlarını içermek bakımından insanlar hakkında farklı bilgiler içermektedir. Örneğin yıllık, aylık ve haftalık yorumlarda daha uzun bir zaman dilimi söz konusu olduğundan daha yüzeysel yorumlar yapılırken, içinde bulunulan durumu ve kısa zaman periyodunda hayatımızda yaşananları ve yaşanacakları en iyi ortaya koyan günlük burç değerlendirmesidir.Bu nedenle de ortaya koyulacak değerlendirmeleri yaparken etkili olan parametrelere en çok günlük burç değerlendirmelerinde dikkat edilmelidir. Yorumlar yapılırken gezegen ve takımyıldızların konumlarına, bunların nasıl yorumlanması gerektiğine dikkat edilmelidir. 
 
Günlük burç yorumları başta olmak üzere yapılacak tüm burç yorumlarında etkili olan en önemli parametre yükselen burçtur. Özellikle insanların çevresi ve insanlarla olan ilişkilerini belirleyen yükselenler karakteri de etkileyerek yine yorumlarda dolaylı yoldan da etki sağlamaktadır. Yükselenlerin normal burçlara en önemli etkisi insanları farklı değerlendirmelere göre tekrar ayrı bir gruba ayrılmasıdır. Mantıklı olarak da düşünüldüğünde dünyada yaşayan milyonlarca insanın 12 farklı karakter gibi az sayıda bir gruba dahil edilebilmesi mümkün değildir. Yükselen burç sayesinde olasılıklar artmakta ve kişisel karakterler daha iyi ortaya koyulabilmektedir. Kısaca aynı burcun içinde dahi farklı tipte ve karakterde insan grupları oluşmaktadır ki, bu da daha doğru bir yaklaşımdır. Yükselen burçları belirleyen kriterlerin de yine 12 burca olan katkıları büyüktür, burclar.net sitesinde bu konuda merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.