CEVİZ FİDANI NEREDEN ALINIR?

Nesilden nesillere kalabilen çok faydalı olarak miras bırakılan ürünlerden biri olan cevizi ve ceviz bahçesinin faydalarını sizler ile paylaşmak istiyoruz.

CEVİZ FİDANI NEREDEN ALINIR?
28 Haziran 2016 Salı 21:17 tarihinde eklendi, 1.084 kez okundu.

Nesilden nesillere kalabilen çok faydalı olarak miras bırakılan ürünlerden biri olan cevizi ve ceviz bahçesinin faydalarını sizler ile paylaşmak istiyoruz. Gerek sağlıklı olan ve bunu tüm çevreye yayabilmesi bakımından gerek yüzyıllar boyu yaşam sürmesinden gerekse verimliliğinden dolayı ceviz ağacını gönül rahatlığıyla torunlarınıza bırakabileceğiniz bir mirastır. Ceviz bahçesi kurulumunda gerekli olan her şeyi ve her bilgiyi sunan bir firmadan ceviz fidanıtemin etmek bu bahçenin kurulumunda yapacağınız ilk adımlardan sadece birisidir. Ceviz yaklaşık olarak 4-5 yüzyıl yaşam sürdüğünden dolayı fidanları iyi ve güvenilir bir yerden satın almalısınız.
 

Neden sertifikalı?
 

İl ve ilçe Tarım müdürlüklerinin verdiği çizelgelere göre Tarım Bakanlığının söz konusu ceviz ile ilgili aldığı tutum ve kararlar sonrasında onaylanan fidanlar sizlere tohum veya fidan kaynaklı hastalık ve zararlıdan uzak olarak üretilmiş bir fidandır anlamına gelmektedir. Uzun yıllar verimi elden bırakmaması için aşılanıyor ve daha kaliteli ceviz üretimini sağlıyor. Sertifikalı ceviz fidanı elde etmek ve onu bahçenize dikmenin faydalarını anlatalım. Aldığınız ve dikim yaptığınız herhangi bir fidan sertifikaya sahip değilse bu durum sizin için maalesef garantisiz bir ürün almışsınız anlamına gelmektedir. Buda üretilen bir ürünün arkasında durmama gibi bir sorunu meydana getiriyor. Bu ve bunun gibi sorunlar ile karşılaşmak istemiyorsanız sizlere tavsiye etmiş oluğumuz fidanları temin etmelisiniz. Üretilen her bir ceviz fidanısipariş etmeniz ile hemen özel bir paketleme sistemine dâhil edilip sizlere daha çabuk ulaşması için aynı günde kargoya veriliyor. Aynı günde ve özel bir paket içerisinde ulaştırmak fidanın zarar görmesini engelliyor ve sizlere sapasağlam bir fidan ulaşmasını sağlıyor.
 

Firma seçimi
 

http://www.cevizfidani1.com/firmasının üretmiş olduğu her fidan sizlere hem maddi hem manevi açıdan faydalı olmayı amaç edinmiş ve bu amaca hizmet etmek için uygun fiyata satım yapmaktan geçmektedir. Dikim işlemleri ve daha sonrası yapılacak her aşamada sizlere yardımcı olan bir firma arıyorsanız yukarıdaki vermiş olduğumuz bilgilerinize ışık tutacak olanla riske girmelisiniz ve riskinize değecek bir firma olsun. Bereketli kazançlar dileriz.
 

Yazar: Seo