'Çocuklar Duymasın'da bir ilk

Çocuklar Duymasın dizisinin dün akşamki bölümünün son sahneleri canlı ve interaktif bir şekilde yayımlandı.

27 Ocak 2011 Perşembe 12:31 tarihinde eklendi, 1.941 kez okundu.

 

 
Büyük ilgi gören 'Çocuklar Duymasın' dizisi dün akşamki bölümünde, Türkiye'de hiç denenmemiş bir sahneyi gerçekleştirdi.
 
Tavuklu, nohutlu pilav, kokoreç, yoğurt, boza ya da çiğ köfte gibi yiyecek-içecekler satarak geçimini sağlayan ve bunların hepsinin mucidinin kendisi olduğunu sempatik bir şekilde iddia eden 'Seyyar Tayyar' karakteri için senaryo gereği online sipariş verilebilen bir internet sitesi açıldı.
 
'CANLI' İBARESİ BELİRDİ
 
'Havuç' ve arkadaşlarının teknik desteğiyle açılan bu site, gerçek hayatta da halka açılarak dizide yayımlanmak üzere siparişler istendi. Dizi sırasında www.seyyartayyar.com sitesinin açılışını yapmak üzere bilgisayar başına biriken oyuncular, gerçek kullanıcılardan gelen e-postaları okuyarak canlı bir çekim yaptı. Bu sırada ATV logosunun altında da 'CANLI' ibaresi belirdi.
 
BEŞİKTAŞ-TRABZON SKORUNU SÖYLEDİ
 
Çekimin canlı olduğunun kanıtı ise, bu sahneden kısa bir süre önce sona eren Beşiktaş-Trabzon maçında gizliydi. 'Havuç Emre', izleyicilerden gelen e-postaların okunduğu bölümde, Beşiktaş'ın maçı 2-1 aldığını söyleyerek çekimin canlı olduğunu da göstermiş oldu. 

Posta