Deniz Yıldızı 1037. Bölüm İzle (Deniz Yıldızı Son Bölüm İzle)

Deniz Yıldızı 1037. bölüm izle, Deniz Yıldızı son bölüm izle, Deniz Yıldızı 29 mayıs, Deniz Yıldızı bölüm perşembe, Deniz Yıldızı tek kısım, Deniz Yıldızı fox tv izle

Deniz Yıldızı 1037. Bölüm İzle (Deniz Yıldızı Son Bölüm İzle)
30 Mayıs 2014 Cuma 16:14 tarihinde eklendi, 6.719 kez okundu.

Deniz Yıldızı 1037. bölümü izle, Deniz Yıldızı fox tv izle, Deniz Yıldızı son bölüm seyret, Deniz Yıldızı  29 mayıs izle

 

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Deniz Yıldızı 1000. bölümünü geride bırakarak rekorlara imza attı. 1000. bölümü geride bıraktıktan sonra kutlama yemeği yiyen ve pasta kesen ekip birliğini pekiştirdi.

Deniz Yıldızı 1037. bölümü ile de izleyenleri ekranları başından ayırmıyor. Birbirinden heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Deniz Yıldızı 1037. bölümü tek link halinde kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için yayınlandı. ObjektifHaber.Com aracılığıyla siz de Deniz Yıldızı 1037. bölümü tek kısım halinde izleyebilirsiniz.

 

DENİZ YILDIZI 1037. BÖLÜM İZLEMEYE BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

1037. BÖLÜM ÖZETİ

 

İkbal ders verme bahanesiyle Ayşe’yle bir araya gelmiş, bu durum Kadriye’yi çok endişelendirmiştir. Gizem’in oyununa gelen Kadriye, bu durumdan kurtulmak için Engin kozunu kullanmak ister ancak hesaba katmadığı bir olay olur. Acaba bu olay nedir? Sabiha ve Şükran, Banu’nun bir derdi olduğu, son zamanlarda iyice tuhaf davrandığı üzerine konuşurlar. Acaba Sabiha ve Şükran, Banu’nun şüpheli davranışları hakkında neye karar verecek ve bu karar Banu ve Emre’yi nasıl etkileyecektir? Atakan, Banu üzerinden yürüttüğü planını gerçekleştirirken Banu patlar ve Atakan’la konuşur. Atakan yapacaklarının daha bitmediğini söyleyip gözünü korkutur. Bu sırada Banu’yu arayan Melih duruma nasıl müdahil olacaktır? Elif, Fransa’ya gittiğinde Ozan’ın da yanında gelmesini istemektedir. Acaba Ozan, Elif’in Fransa’ya gitme teklifine nasıl bir cevap verecektir?