Deri Mobilyalarınızı Colourlock Bakım ve Temizlik Ürünleriyle Yenileyin

Deri Temizliği ve Bakımı Günümüzde en sık kullanılan kaplamalar arasında yer alan deri, otomobil koltuklarında, ev mobilyalarında ve koltuklarında sıklıkla gördüğümüz ve kullandığımız ürünlerdir.

16 Ekim 2016 Pazar 14:26 tarihinde eklendi.

Deri Temizliği ve Bakımı Günümüzde en sık kullanılan kaplamalar arasında yer alan deri, otomobil koltuklarında, ev mobilyalarında ve koltuklarında sıklıkla gördüğümüz ve kullandığımız ürünlerdir. Koltuk ve mobilyalar sık kullanıma maruz kaldıkları için temizlenmediği takdirde uzun yıllar sonra kalıcı lekelere sahip olabilmektedirler. Kalıcı leke ve kirlerle karşılaşmamak için derilerinizi yılda bir kere temizleyerek uzun yıllar boyunca temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Nasıl mı diye soracak olursanız şöyle açıklayabiliriz; Almanya'da üretilen Colourlock deri temizliği ürünleri, deri temizliğinde kesin sonuç verdiği gibi kalıcı bir etki sunmaktadır. Özellikle otomobil ve ev koltukları sürekli kullanımdan dolayı kolay bir şekilde kirlenebilmektedir. Bu tür olumsuz durumları Colourlock'un deri temizleme ürünleriyle pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Bunun yanı sıra bakım gerektiren derilerinizide Colourlock'un deri bakım ürünleriyle gerçekleştirebilmeniz mümkün. Setler halinde ve normal olarak Shop Deri Klinik web adresinden ihtiyacınıza uygun deri bakım veya temizlik setini sipariş verebilirsiniz. 

deri-temizligi-doseme-bakim

Deri Döşeme

Bakım ve temizliğin yanı sıra yırtılan deri eşyalarınızı atmak veya değiştirmek yerine deri döşeme tekniğiyle ilk günkü estetiğine kavuşturabilirsiniz. Shop Deri Klinik'in uzman ekibi, yerli ve yabancı ürün kullanımlarıyla derilerinizi baştan aşağıya yenilemektedir. Hayal ettiğiniz deri koltuk, chesterfield tarzda bir berjer, salonunuza özel büyük bir “L” koltuk, özel renk ve ebattaki deri kütüphane veya hayal ettiğiniz her hangi bir deri mobilya için çizimlerinizi ve detaylı fotoğraflarınızı info@deriklinik.com'a mail ile göndererek isteklerinizi iletebilirsiniz.   Shop Deri Klinik Deri temizliği, deri bakım, deri döşeme ve deri tamiri sektöründe kaliteli ürünleri ve ekibiyle hizmet veren Shop Deri Klinik, sektöründe lider firmalar arasında yer almaktadır. Siz değerli müşterilerinin isteklerine odaklı çalışmasıyla tüm deri hizmetlerini Shop Deri Klinik'den alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için : shopderiklinik.com