Devlet Bahçeli'ye "evlilik" sorusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star Haber Haber Müdürü Nazlı Öztarhan'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeliye evlilik sorusu
05 Şubat 2011 Cumartesi 17:38 tarihinde eklendi, 41.049 kez okundu.

 

İlk kez neden evlenmediği sorusuna yanıt veren Bahçeli, son dönemde MHP ile Gülen Cemaati arasında yaşanan gerginlik konusunda okyanus ötesine 'kendisine çekidüzen vermeli' mesajı gönderdi.
 
Tarhan'ın "Balyoz davası sanığı Engin Alan'ın katılımıyla Ergenekon ile bağlantı olur kaygısı içinde oldunuz mu? sorusuna da Bahçeli şu yanıtı verdi:
 
"Terörle amansız mücadelede önemli bir yeri bulunan şahsiyetin üzerinde yürütülen tartışmalara karşılık sahipsiz olmadıklarını güzel bir işaret vermeleri gerektiği inancıyla MHP'ye davet ettik. Silivri ile siyaset arasında köprü kurmak gibi bir niyetimiz yok."
 
SUİKAST İDDİASI
 
Kendisine yönelik DHKP-C'nin suikast iddialarıyla ilgili soruya Bahçeli, "Birilerini çok masum göstermek istiyorsanız, birileri üzerinde herhangi bir gelecek inşa etmek istiyorsanız onu ölüm tehdidi ile tanıştırıp sonra da kullanmaya çalışıyorsunuz. Biz bu ikisine de uymayacak insan tipleriyiz" diye cevap verdi.
 
ERDOĞAN ABD PARALELİNDE KONUŞTU
 
Mısır'daki protesto gösterilerine de değinen Bahçeli'nin hedefinde Erdoğan vardı:
 
"BOP Eş Başkanı olarak üstlenmiş olduğu görev sebebiyle Ortadoğu ülkeleriyle çok sık seyahatleri olduğu biliniyor. Mısır konusunda 9 gün sessiz kalmıştır.  ABD'den açıklama geldikten sonra sessizliğini bozmuştur."
 
BAHÇELİ NEDEN EVLENMEDİ?
 
Bahçeli, özel hayatı ile ilgili de çok özel açıklamalarda bulundu. Nazlı Öztarhan, bugüne kadar Bahçeli'ye kimsenin sormadığı bir soruyu sordu. Bahçeli, Öztarhan'ın "Neden evlenmediği, evlenmediği için pişmanlık duyup duymadığı" sorusuna şu yanıtı verdi:
 
"Yalnızlık değil de yuva kurulsaydı daha iyi olurdu diye düşünülyorum. Bu bir kader meselesidir, üzerinde tartışma da yapılmaz, keşke demek de olmaz. Pişmanık demeyelim ama aile kurulsaydı olurdu" diye cevap verdi
 
HAREKETİMİZDE GÜLEN'E SEVGİ VE SAYGI AZALIYOR
 
"Gülen Hareketi Türkiye'yi ele mi geçirdi?" sorusuna da cevap veren Bahçeli, "Türkiye kolay kolay ele geçecek bir ülke değil. Ancak Fethullah Gülen hareketinin uygulamaları ve Fethullah Gülen beyefendiye hareketimizde duyulan sevgi ve saygının azaldığı kanaatindeyim. Gülen hareketini şu an için tehlike olarak görmüyoruz. Ama kendilerine çekidüzen vermelerinde yarar vardır diye düşünüyoruz" dedi.
 
HÜKÜMETE KİNAYELİ TAKTİR
 
Bölünmüş yollar güzel bir uygulama olmuştur. Yalnız bakımını da çok sık yapmalarında yarar vardır. Çok acele ile yapıldığından çukurlar oluşuyor. Ben seyahatlerimi kara yolları ile yaptığım için ziyadesiyle memnunum. Halkın da memnun olduğu kanaatindeyim. Bunu samimiyetle söylüyorum. En güzel icraatı bölünmüş yoldur en kötü icraatı ise ülkenin bölünmesidir.