Dövme kraliçeleri geliyor

Dünyadaki birçok festivalde seçilen “Dövme Kraliçeleri” İstanbul Tattoo Convention 2014'te dövme sanatı sevenlerle buluşuyor

Dövme kraliçeleri geliyor
02 Eylül 2014 Salı 13:05 tarihinde eklendi, 2.880 kez okundu.
Dövme sektörünün öncülerinden  Golden Arrow Tattoo & Piercing tarafından  19- 21 Eylül tarihlerinde düzenlenen fuarda Yeni zelanda, Japonya, İsviçre, Almanya ve İngiltere gibi dünyanın bir çok yerinden ve  Türkiye’ den  tanınmış dövme  sanatçılarının katılımlarının yanısıra  yurt dışında yapılan  dövme  festivallerinde  kraliçe seçilmiş ünlü “Dövme  Kraliçeleri” katılacak. Dövme kraliçeleri etkinlik boyunca  renkli ve  desenli vücutları ile  şov yapacaklar. Almanya’dan dövme modeli Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp, Rusya’dan Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova’nın katılacağı festivalde, etkinlik sonunda  dövme kraliçelerinin de jüri olarak katılacakları “2014 Türkiye Dövme Kraliçesi" seçilecek. 
 
DÖVME YARIŞMASI DA YAPILACAK
 
19- 21 Eylül tarihlerinde  Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Tattoo Convention 2014'te  bu sene yurt dışında bir çok festivalde kraliçe seçilmiş ünlü  “Dövme  Kraliçeleri”  çeşitli showlarla festivale renk katacaklar. Almanya’ dan dövme  model Kim Nova, Alice la Douce ve Vicky Vamp,  Rusya’ dan dövme  model Nadezhda Avdeeva, Anna Shorina ve Anna Belova’nın katılacağı  festivalde dövme kraliçelerinin dövmelerini sergileyecekleri  gösteriler yapılacak.  Ziyaretçiler Dünyada ki  bir çok ülkeden ve Türkiye’ den  tanınmış dövme  sanatçılarının dövmelerinin yarışacağı “Dövme Yarışmaları” ve  “Türkiye Dövme Kraliçesi” seçimi gibi değişik sahne gösterileri ile ağırlanacak.
 
Yıllardır bu sanatın  profesyonel anlamda hem tedarik malzemesini sağlayan hem de dövme sanatını   uygulayan Golden Arrow Tattoo & Piercing  üç  senedir Türkiye’deki dövme fuarının ev sahipliğini başarı ile  üstleniyor. Golden Arrow Tattoo & Piercing, Dünya daki  bir çok ülkeden ve Türkiye’ deki bir çok şehirden gelen dövme sanatının usta isimlerini İstanbul Tattoo Convention 2014’te   buluşturuyor. Dünyaca ünlü dövme sanatçıları ve ülkemizde dövmecilik sanatına değer katan  Türk ustalarının yanı sıra dövme tutkunları çok keyifli  üç gün geçirecek.
 
Ziyaretçilerin dövme sanatının en ince ayrıntısına kadar görebilecekleri fuarda, dövme sanatının geleneksel ve modern tekniklerİni uygulamalı olarak  çeşitli standlarda da izleme imkanı olacak. Dünyadaki birçok ülkeden ve Türkiye’den tanınmış dövme  sanatçılarının yaptıkları dövmeleri sergileyecekleri festivalde her gün ayrı bir kategoride dövme yarışması yapılacak.
 
-En İyi Büyük dövme
 
-En İyi Küçük dövme
 
-En İyi Çılgın dövme
 
-En İyi Özgün dövme
 
-En İyi Asya dövme
 
-En İyi Portre dövme
 
-En İyi Realistik dövme
 
-En İyi Renkli dövme
 
-En İyi Geleneksel dövme
 
-En İyi Siyah Beyaz dövme
 
-Şovun En İyi dövmesi 
 
gibi çeşitli kategorilerde yapılacak yarışmaların sonunda 2014 Yılı “Dövme Kraliçesi “seçilecek.  Tüm  kategorilerde dereceye giren dövmeler arasından da “showun en iyi dövmesi” seçilecek.
 
Golden Arrow Tattoo tarafından düzenlenen festivalin açılışını, Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkan Faik YILMAZ,  İGDESO İstanbul Güzellik Uzmanları ve Dövmeciler Odası Başkanı Ayşe AYDIN ve Golden Arrow Tattoo ve Organizasyon sahibi N.Şener ÖNER birlikte yapacak.
 
Rock Fm in medya sponsoru olduğu İstanbul Tattoo Convention 2014'tee Rock Fm DJ'leri  canlı performanslarını sergileyecek.
 
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi
 
19 Eylül Cuma         14.00 – 21.00
 
20 Eylül Cumartesi  11.00 – 21.00
 
21 Eylül Pazar          14.00 – 20.00