Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Yaşam ve çevresel faktörlere bağlı olarak dudak kısmında zaman içerisinde bazı değişiklikler yaşanır. Bunun dışında kalıtsal olaraktan ince dudak yapısına sahip olan kişiler dudak dolgusu yaptırarak istediği görünüme sahip olabilirler.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?
12 Ekim 2020 Pazartesi 09:50 tarihinde eklendi, 1.959 kez okundu.

Yaşam ve çevresel faktörlere bağlı olarak dudak kısmında zaman içerisinde bazı değişiklikler yaşanır. Bunun dışında kalıtsal olaraktan ince dudak yapısına sahip olan kişiler dudak dolgusu yaptırarak istediği görünüme sahip olabilirler. Özellikle dış görünümüne ve dudaklarının estetik duruşuna önem veren kişilere dudak dolgusu operasyonu uygulanır.
 

Dudak dolgusu yaptıranların nedenlerine bakacak olursak genel olarak iri ve dolgun dudaklara sahip olmak istediklerini görürüz. Bu nedenle üst dudak dolgusu yaptıran kişi sayısının her geçen gün arttığını görüyoruz. Dolgu yaptıranlar ise geçirdikleri operasyondan son derece memnun kalarak istedikleri dış görüntüye sahip olurlar.  Dudak dolgusu fiyatları kullanılan dolgu malzemesinin özelliğine bağlı olarak değişir.
 

Burun Dolgusu Nedir ve Nasıl Yapılır?
 

Bıçak altına yatmadan doğal ve estetik bir buruna sahip olmak için birçok kişi burun dolgusu yaptırmayı tercih eder. Burun dolgusu cilt yapısına uygun dolgu malzemeleri kullanılarak yapılır. Hazırlanan hiyalüronik asit ve yardımcı bileşenler enjeksiyon yardımı ile farklı bölgelere enjekte edilir.
 

Bu işlem yaklaşık 30 dakika içerisinde gerçekleşir. Uygulama sırasında sadece anestetik krem tercih edilir. Buruna takviye edilen enjeksiyonla istenilen burun görüntüsünü sahip oluncaya kadar işlem devam eder ve burun en iyi şekilde şekillenir.
 

Burun Dolgusu Fiyatları
 

Burun dolgusu son derece pratik bir işlemdir. Bu nedenle uygulamayı tercih eden kişiler kısa sürede normal hayatlarına devam edebilirler. Burun dolgusu fiyatları burnum yapısına bağlı olarak değişir. Bu nedenle net bir fiyat söylenemez. Çünkü herkesin burun yapısı ve istediği şekil farklı olduğu için burun dolgusu fiyatları da farklılık gösterir.
 

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?
 

Çene dolgusu, çenedeki şekilsel bozuklukları gidermek amacıyla yapılır. Çenedeki şekilsel bozukluklar kişilerin yüz yapısını ve ifadesini olumsuz etkiler. Çene dolgusu yaptırmayı gerekli kılan durumlar, çenenin sivri ya da düz olması, çene uç kısmında derin gamzelerin olması, çenede sarkmaların olması ve çenenin geride olması gibi durumlarda yapılan çene dolgusu yapılır.
 

Çene dolgusu yaptırmanın birçok avantajı bulunur. En önemli avantajı ise yüzde istenilen görüntüye ameliyatsız bir işlem sonucunda sahip olunabilir. Uygulama cerrahi herhangi bir girişim gerektirmez. Çok kısa süre içerisinde çene hattında belirgin bir iyileşme görülür.
 

Kişilerin yüz şekli ile uyumlu olacak görüntüsüne, çene dolgusu ile sahip olmak mümkündür. Yüze hoş ve estetik bir görünüm kazandırır. Çene dolgusu fiyatlarıçenenin yapısal özelliğine göre değişir. Estetik işlemlere oranla çene dolgusu fiyatları daha ekonomiktir.
 

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?
 

Dudak dolgusu özellikle bayanlar tarafından tercih edilen bir işlemdir. Genetik ve çevresel faktörlerden dolayı dudak yapısında meydana gelen şekil kayıpları kişileri psikolojik olarak rahatsız etmektedir. Dudak dolgusu öncesinde kişinin sahip olmak istediği dudak yapısı belirlenir. Daha sonra ise uygun dolgu maddesi enjektör yardımı ile dudağa enjekte edilir.
 

Dudak bölgesine enjekte edilen bileşen içerisinde hiyaluronik asit bulunur. Bu asit sayesinde cilt daha güzel bir görüntüye sahip olarak dudak bölgesinde kaybolan kaslar yeniden güçlendirilmeye çalışılır. Dudak dolgusu fiyatları tercih edilen kliniğin hizmetleri doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
 

Dudak Dolgusu Yaptıranlar
 

Güzelliğine önem veren kişiler tarafından tercih edilen dudak dolgusu iri ve şekilli dudaklara sahip olmak isteyenler tarafından yaptırılır. Dudak dolgusu yaptıranlar istediği estetik görüntüye sahip dudaklara sahip olabilirler. Bu durum kişileri psikolojik olarak son derece mutlu eder.
 

Bu nedenle istenilen olumlu sonuca ulaşmak için dikkat edilmesi gereken en önemli husus uzman bir klinikten yardım almak olacaktır. Dudak dolgusu fiyatları uzman kişinin deneyimine bağlı olarak da değişir.