"Dünya bize cevap versin, sivilleri vuran kimmiş?"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'ye atılan havan mermileri bir egemen devletin ordusundan mı atıldı? Biz terörle mücadele ettiğimizi söylüyoruz. Onlar 'hayır' diyorlar. O havanın başında kim vardı? Dünya bize cevap versin. Sivilleri vuran kimmiş?'' dedi. Bakan Soylu, Barış Pınarı Harekatı'na yönelik hakaret içeren 500'e yakın sosyal medya hesabının incelendiğini, 121 kişinin gözaltına alındığını da söyledi.

Dünya bize cevap versin, sivilleri vuran kimmiş?
11 Ekim 2019 Cuma 17:25 tarihinde eklendi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda düzenlenen Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'nde konuştu.
 
 
Soylu, ''Türkiye'ye atılan havan mermileri bir egemen devletin ordusundan mı atıldı? Biz terörle mücadele ettiğimizi söylüyoruz. Onlar 'hayır' diyorlar. O havanın başında kim vardı? Dünya bize cevap versin. Sivilleri vuran kimmiş?'' dedi. Bakan Soylu, Barış Pınarı Harekatı'na yönelik hakaret içeren 500'e yakın sosyal medya hesabının incelendiğini, 121 kişinin gözaltına alındığını da söyledi.