Dur durak bilmeden orgazm

'One Taste' adlı orgazmik terapi okullarının kurucusu, seksolog Nicole Daedone son kitabındaki iddiası ile olay yarattı

Dur durak bilmeden orgazm
21 Temmuz 2011 Perşembe 08:23 tarihinde eklendi, 2.393 kez okundu.

 

Kadınlar için orgazmı yeniden tarif eden ‘OMing’ yani Orgazmik Meditasyon’un yaratıcısı ve ‘One Taste’ adlı orgazmik terapi okullarının kurucusu, seksolog Nicole Daedone son kitabındaki iddiası ile olay yarattı.
 
Daedone, müthiş ilgi gören ‘The Art And Craft Of The Female Orgasm’ (Kadın Orgazm Sanatı ve İncelikleri) adlı kitabında, bir kadının dört ay boyunca orgazm halinde yaşayabileceğini öne sürüyor.
 
43 yaşındaki Daedone, kitabında anlattığı gelişmiş teknikleri uygulayarak ve doğru bir partnerle kadın orgazmının bu seviyeye çıkartılabileceğini belirtiyor. 
 
ERKEK GİYİNİK OLACAK
 
Normalde bir kadının ortalama orgazm süresi 6 ila 10 saniye arasında sürüyor. Ünlü seksolog, kitabında tarif ettiği Orgazmik Meditasyon tekniklerini yerine getiren kadınların günlük yaşamın her anında orgazmın keyfini çıkartmaya devam edeceklerini belirtiyor.
 
Daedone, her gün 45 dakika boyunca orgazmik meditasyon yapan kadınların, erkekler kadar rahat orgazm olacaklarını anlatıyor.
 
Ancak son yapılan bir araştırmada erkeklerin yüzde 76’sının buna karışılık kadınların sadece yüzde 26’sının son cinsel ilişkilerinde orgazma ulaştığını söylemesinden rahatsız olmuş.
 
Daedone, ‘Kadınlar erkekler kadar sekse düşkün ve orgazm olabilecek yapıya sahipler.’ diyor.
 
Ünlü seksolog kitabında 4 aylık orgazma ulaşmanın yolunun, önce ışıkları kapatmak ve birbirine dokunarak sevişmek olduğunu söylüyor.
 
İşin ilginci Daedone bu esnada erkeğin tamamen giyinik kadının ise sadece alt kısmının çıplak olmasını tavsiye ediyor

Posta