Ebru Polat, palalı saldırgan ile tatilde!

Ebru Polat Dubai tatiliyle olay oldu. Gezi olayları sırasında elindeki palayla göstericilere saldırdığı, polise direndiği ve sonrasında kuzeni tarafından kendisini öldürmeye azmettirmekle suçladığı firari Sabri Çelebi ile Ebru Polat'ın Dubai'deki eğlence görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ebru Polat, palalı saldırgan ile tatilde!
20 Şubat 2020 Perşembe 15:58 tarihinde eklendi, 4.024 kez okundu.
Ebru Polat Dubai tatiliyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde annesiyle gittiği tatilden mayolu pozlarını paylaşan Ebru Polat son olarak da yaptığı paylaşımda yer alan kişiyle gündem oldu. Çünkü Polat'ın vakit geçirdiği kişi Gezi olayları sırasında gündemde olan bir isimdi.
 
Gezi olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran, daha sonrasında ise polisin gözaltı işlemine direnen ve Palalı Sabri adıyla ünlenen saldırgan Sabri Çelebi'nin Dubai'de bir gece kulübünde şarkıcı Ebru Polat'la samimi görüntülerini yayınlaması gündem oldu. Palalı saldırı davasında ceza almasına rağmen Fas'a kaçtığı belirtilen firari Sabri Çelebi'nin aynı zamanda kuzenine kurulan kanlı bir pusunun azmettiricisi olduğu iddialarından da aranıyordu.
 
"Erkek arkadaşım düzgün bir adam"
 
Önceki akşam video paylaşarak açıklama yapan Ebru Polat, yeni ilişkisi hakkında "Burada görüştüğüm erkek arkadaşımda inanılmaz düzgün bir adam, çok iyi biri. Karakteri çok güzel bir adam. Bir erkekte en önem verdiği şey düzgün ve ahlaklı olmasıdır. Bak beni otelimden alıyor, otelime bırakıyor. Odamda yapayalnızım. Bir kere 'Yanına çıkabilir miyim?' demedi. Benim için adam olması budur. Başımın üzerinde yeri var" demişti.
 
 
EBRU POLAT'IN SIR GİBİ SAKLADIĞI SEVGİLİSİ Mİ?
 
Polat'ın tatile gittiği sevgilisini sır gibi saklıyor olması gündeme gelmişti. Şimdilerde Polat'ın sakladığı sevgilisinin Sabri Çelebi olduğu iddia ediliyor!
 
Ebru Polat, bir süredir ailesiyle birlikte gittiğini söylediği Dubai tatilinde yüzünü göstermediği bir işadamıyla tatil fotoğrafları paylaşıyordu. Fakat Sabri Çelebi, kendi instagram hikayesinden Ebru Polat ile bir gece kulübünde eğlenirken görüntülerini paylaşınca akıllara, o işadamı Gezi Parkı olaylarının palalı saldırganı Sabri Çelebi mi sorusu geldi.