En sevdiğiniz İngilizce şarkılar şimdi Türkçe çevirileriyle!

Radyo’da sürekli çalan ve zevkle dinlediğiniz İngilizce şarkılar mutlaka vardır. Her çaldığında heyecanla dinliyor, hatta sözlerini anlamadığınız halde mırıldanmaya çalışıyorsunuzdur.

En sevdiğiniz İngilizce şarkılar şimdi Türkçe çevirileriyle!
17 Aralık 2018 Pazartesi 14:01 tarihinde eklendi, 1.887 kez okundu.

Radyo’da sürekli çalan ve zevkle dinlediğiniz İngilizce şarkılar mutlaka vardır. Her çaldığında heyecanla dinliyor, hatta sözlerini anlamadığınız halde mırıldanmaya çalışıyorsunuzdur. Peki, sevdiğiniz bu şarkılar gerçekten ne anlatıyor bilmek istemez misiniz? İşte artık bunu kolayca öğrenebileceğiniz bir web sitesi var: “turkce-ceviri.com”. Bu web sitesinin amacı müzik ve şarkı sözü deneyiminizi geliştirmenizi, Türkçe karşılıklarını öğrenmenizi ve bunu yaparken eğlenceli vakit geçirmenizi sağlamaktır. Uzman ekibiyle oluşturduğu müzik arşivi ile her gün binlerce müzik severe ulaşmaktadır. En çok dinlenen klasik şarkılardan, son zamanların popüler şarkılarına kadar merak ettiğiniz bütün İngilizce şarkıların Türkçe çevirilerine buradan ulaşabilirsiniz. Site arşivinde, sizin için önceden hazırlanmış şarkı seçeneklerine göz atabilir ve beğendiğiniz şarkının Türkçe sözlerini bulabilirsiniz. Size sadece keyfini çıkarmak kalır.



Aradığınız şarkı sözü çevirisini arşivdeki yüzlerce güzel şarkı arasından bulamadınız mı?  Bırakın bir internet sitesi şarkıları sizin için tercüme etsin. Tek yapmanız gereken, favori şarkınızın sözlerini Türkçe-çeviri.com sitesinin çeviri bölümüne kopyalamak ve “çevir” düğmesine tıklamak! Saniyeler içerisinde en sevdiğiniz şarkının çevirisi hazır. İşte yapmanız gereken bu kadar basit. Dünyanın neresinde olursanız olun şarkı sözlerini arayabilir, yeni şarkı sözü çevirileri ekleyebilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.



Daha önce internet üzerinde şarkı sözü arayanlar, bunun ne kadar hataya açık bir deneyim olabileceğini yaşayarak görmüşlerdir. İnternette bulduğunuz her şarkı sözü çevirisi doğru mudur? Bundan emin olmak güçtür. Çünkü İngilizce şarkı sözleri, sürekli gelişen bir dil bilgisini, mecazi kelimeleri ve zaman zaman sokak jargonunu barındırırlar. Her kelimenin anlamı göründüğü gibi olmayabilir. Özellikle Rap, Soul, Blues gibi sokak kültürüne bağlı tarzlara ait şarkıların sözlerinde gizli anlamlar, mecazlar ve hatta tamamen anlamsız kelimeler geçebilir. Bu tarz kelimelerin Türkçeye doğru duyguyla aktarılması gerekmektedir. Bu nedenle, isabetli şarkı sözü çevirisi bulmak zor olabilir. “turkce-ceviri.com” kelime kelime çeviri yapmaktan öte, dilimizdeki doğru anlamlarıı veren gelişmiş ve çok başarılı bir çeviri motoruna sahiptir. Bahsettiğimiz web sitesinde iki adımda mükemmel şarkı sözü çevirisine ulaşmanız mümkündür. İster arşivden bulun ister yeni çeviri ekleyin her zaman en doğru ve kaliteli sonucu alırsınız. Çevirisini yaptığınız yeni şarkılar siteye ekleneceği için, onlara her zaman kolaylıkla ulaşabilirsiniz.



Turkce-ceviri.com’u diğer sitelerden ayıran başlıca özellikleri, özgün olması, kullanıcıları belli müzik tarzları ile sınırlandırmaması ve hızlı çeviri motoru sayesinde sadece birkaç saniyede size hiçbir yerde bulamadığınız İngilizce şarkıların Türkçe karşılıklarını vermesidir. Birçok şarkı sözü sitesi, kullanıcılarına sadece arşivinde bulunan şarkı sözlerini sunar. Fakat milyonlarca İngilizce şarkı içerisinden beğendiğiniz şarkıya ulaşmak imkânsız olabilir veya arşivlerinde yer almayabilir. Bu da zaman kaybı demektir.

 

Bu Türkçe çeviri sitesinin size sunabilecekleri ise sınırsızdır. Müzik piyasalarına yeni çıkmış bir şarkının ya da çok popüler olmayan ve bulunması zor bir şarkının Türkçe çevirisini arıyor olabilirsiniz. Fark etmez! Orijinal şarkı sözlerini siteye kopyalamanız yeterlidir. Bu sitenin size saniyeler içerisinde sunabileceklerine şaşıracaksınız. Bu benzersiz siteyi sevdiklerinizle de paylaşarak, onlara mükemmel bir deneyim yaşamalarını sağlayabilirsiniz.
 


Eğer siz de sınırlı müzik arşivine sahip, fazlasıyla reklam içeren, birbirinin kopyası şarkı sözü sitelerinden sıkıldıysanız, kesinlikle bu kusursuz web sitesini ziyaret etmeli ve hemen denemeye başlamalısınız. www.turkce-ceviri.com adresine girin, kayıtlı şarkı sözü arşivini inceleyin, bulamadığınız şarkı sözlerini çeviri motoru sayesinde anında Türkçe’ye çevirin. Daha basit olamazdı! Yalın ve etkili bir İngilizce şarkı sözü çeviri deneyimi için, zaman kaybetmeden en iyi şarkı sözü çeviri sitesini ziyaret edin.