Erdoğan,Aliyev ile biraraya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısı için bulunduğu Kebele'de Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile biraraya geldi.

Erdoğan,Aliyev ile biraraya geldi
11 Eylül 2012 Salı 14:53 tarihinde eklendi, 1.576 kez okundu.

 

Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev, Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan ''ANA'' uçağını Kebele Havaalanı'nda karşıladı. 
     
İlham Aliyev ve Mihriban Aliyev, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, konaklayacakları Gafkas Riverside Oteli'ne kadar refakat etti. 
     
Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık bir saat süren baş başa görüşmeden sonra, heyetler arası görüşmelere geçildi. 
   
 Yapılacak müzakerelerin ardından enerji, ulaştırma, ticaret ve medya alanında işbirliği anlaşmalarının imzalanması planlanıyor. 
   
Daha sonra Aliyev ve Erdoğan, ortak basın toplantısı düzenleyecek. 
     
-6 bakan eşlik ediyor- 
     
Azerbaycan temaslarında Başbakan Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TİKA Başkanı Serdar Çam ve diğer yetkililer eşlik ediyor.