Erol Günaydın İstanbul'a sevk edildi

Bir süredir tedavi gördüğü Bodrum'daki özel hastaneden ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilen 79 yaşındaki tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın bilincinin kapalı olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Erol Günaydın İstanbula sevk edildi
22 Eylül 2012 Cumartesi 12:01 tarihinde eklendi, 1.052 kez okundu.

 

Erol Günaydın'ın sabaha karşı sevk edildiği Acıbadem Kadıköy Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ndeki doktoru Ceyhun Solakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erol Günaydın'ın eski hastalıklarının nüksetmesi sonucu Bodrum'da hastaneye yatırıldığını anımsattı. 
 
Bu süreçte, özellikle akciğer enfeksiyonunu takiben gelişen kardiyak komplikasyonuyla Erol Günaydın'ın sağlık durumunun biraz daha ciddileştiğini anlatan Solakoğlu, bunun üzerine sanatçının Sağlık Bakanlığı aracılığıyla sabaha karşı ambulans uçakla İstanbul'a getirildiğini belirtti.
 
Solakoğlu, "Günaydın'ın bilinci şu an kapalı. Solunumu, makine desteğiyle sağlanıyor. Böbrekleri iyi durumda olmadığı için başlanan diyalize devam ediyoruz. Genel olarak, sağlığı ciddiyetini koruyor" dedi. 
 
Erol Günaydın'ın, daha önceden de defalarca bu hastalıklar nedeniyle hastaneye kaldırıldığını hatırlatan Solakoğlu, "Her hastaneye yatırılışı ona bir yük getiriyor ve ondan bir şeyler götürüyor. Diğer meslektaşlarım da elinden geleni yapmış, biz de elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.