"Eşimi ve kardeşimi dövdüm pişmanım"

Oyuncu Damla Ersubaşı ve görümcesi Alev Keser’in, üç yıl önce Ersubaşı’nın boşanma davası açtığı Mustafa Keser tarafından darp edildiği ortaya çıktı. Keser, eşi ve kardeşini dövdüğünü itiraf edip ‘Pişmanım’ açıklamasında bulunduç Şikayetçi olan kardeş Alev Keser ise, “Bizi öldürmek maksadıyla dövdü, başımıza kül tablasıyla vurdu. Kardeşimin cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Eşimi ve kardeşimi dövdüm pişmanım
13 Ağustos 2020 Perşembe 16:42 tarihinde eklendi, 1.139 kez okundu.
'Sihirli Annem' dizisiyle ünlenen ve son dönemde özel hayatında yaşadığı problemler ile gündeme gelen Damla Ersubaşı, dört yıllık eşi Mustafa Can Keser'e boşanma davası açtı. 
 
Geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu kucağına alan Ersubaşı, hamileliği döneminde ihanete uğradığı haberleriyle şoke olmuş, olay sonrası "Boşanma var diyemem, olayı atlatmaya çalışıyoruz" demişti.
 
Günaydın'dan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; eşi Damla Ersubaşı'ya psikolojik şiddet uyguladığı iddia edilen gece kulübü işletmecisi Mustafa Can Keser'in, 2017 yılında eşini ve kız kardeşi Alev Keser'i darp ettiği ve mahkemelik olduğu ortaya çıktı.
 
PARA CEZASI ALDI
 
Keser'in ofisinde yaşanan darp sonrası Ersubaşı'nın eşinden şikayetçi olmadığı, görümcesi Alev Keser'in ise kardeşinin cezalandırılmasını istediği öğrenildi. Kardeşinin şikayetinin ardından Keser, kasten yaralama suçundan 140 gün adli para cezasına çarptırılmış.