Evlilik Yüzüğü Olarak Gümüş Alyans Kullanılır mı?

Alyans evlilik oluna adım atmaya hazırlanan çiftlerin en yegane ihtiyaçlarından birisi olarak nitelendirilebilir. Bu alyans uğruna törenler düzenlenmekte ve kutlamalar yapılmaktadır.

Evlilik Yüzüğü Olarak Gümüş Alyans Kullanılır mı?
05 Ekim 2018 Cuma 12:53 tarihinde eklendi, 4.005 kez okundu.

Alyans evlilik oluna adım atmaya hazırlanan çiftlerin en yegane ihtiyaçlarından birisi olarak nitelendirilebilir. Bu alyans uğruna törenler düzenlenmekte ve kutlamalar yapılmaktadır. Bu denli önemli bir merasimin baş tacı olan alyanslar da çiftler için değerli bir özelliktedir. Bu açıdan dolayı söz yüzüğü modellerioldukça çeşitlidir.


Gümüş Alyans Nasıl Seçilmelidir?
 

Çiftlerin evlilik aşamasında birbirlerine bağlandıklarının simgesi olarak alyans takmayı tercih ederler. Tarihten günümüze kadar nesiller boyu süregelen bu gelenek kimi toplumlarda gümüş alyans olarak kimilerinde ise altın alyans olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu açıdan dolayı çoğu çiftin tercihi gümüş olan modellerden yanadır. Çiftler evlilik telaşının masraflı olmasından ötürüdür ki gümüş alyans fiyatlarıdaha makul bir seviyede bulmakta ve o modelleri tercih etmektedir. Kişiler alyanslarını seçerken bazı noktalara dikkat etmelidir.Gümüşalyansmodelleriseçiminde kararma yapmamasına, taşlarının garantisinin olup olmadığı hususuna, renklerinin zaman içerisinde değişmeyeceği gibi durumları göz önünde bulundurmaları gereklidir.


Erkek Yüzüğünde Alyans

Bayanların alyans modeller kadar erkeklerinde bir o kadar popüler durumdadır. Bu açıdan dolayı kimi kişilersöz yüzükleri modelleri olarak gümüş olanları tercih etmektedir. Bu durum ise gerek maddi olanakların altın olansöz yüzükleri fiyatları yetecek kadar kabarık olmaması veya dinen bir yasak olmasından dolayı gümüş modeller tercih sebebidir. Bu durumda çiftler gümüş modellere yönelmektedir. Veya bunun tam aksine gümüş modellerin altın kaplama olanları tercih edilmektedir. Bu altın kaplama gümüşlerinde altın modellerden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Aynı zamanda çeşit olarak da altın modellerin birebir aynı çeşitleri ve aynı modellerin çizgileri gümüş alyanslara yansıtılmaktadır. Erkekler veya bayanların her ikisinin de aynı eş alyansları kişilerin isteklerine göre özel üretim olarak da tasarlanması mümkündür. Çeşitli söz yüzükleri ve alyanslara gumuscum.com adresinden ulaşabilirsiniz.