Farklı bir Galaxy Note geliyor

Samsung, kod adı GT-N5510 olan yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. Bu yeni cihazın Galaxy Note ailesi için çıkması bekleniyor. İşte mevcut detaylar haberimizde.

Farklı bir Galaxy Note geliyor
30 Ekim 2012 Salı 14:16 tarihinde eklendi, 1.006 kez okundu.

 

Geçtiğimiz sene GT-N7000 kod adıına sahip kendine özel S-Pen ve yazılımlarıyla farklı bir kullanımı olan tablet telefonu Galaxy Note piyasaya sunuldu. Galaxy Note ailesi, GT-N8000 modeliyle 10.1 inçlik tablete uyarlanarak tablet pazarına girmiş oldu. Daha sonra GT-N7100 kod adlı Galaxy Note 2 piyasaya sürüldü.
 
Samsung'un yeni DLNA sertifikasyonu sırasında yeni bir cihaz için onay aldığı ortaya çıktı. GT-N5110 kod adlı cihaz tahmini olarak Note ailesine gelmesi bekleniyor.
 
Samsung, N ile başlayan modellerini Note ailesine isimlendiriyor. GT-i ailesi ise Galaxy ailesine üye oluyor. İddialara göre Samsung'un 7, 8 ya da 9 inç boyutlarında yeni bir Galaxy Note tablet çıkarması bekleniyor.
 
Biraz daha uzak bir ihtimal olarak gözükse de belki de 5 inç altında Galaxy Note modeli de görebiliriz. Açıkcası iddialar ve çıkan bilgiler çok sıcak durumda. Biraz daha net birşeyler söylemek için beklemek gerekiyor.

shiftdelete.net