Fatih Portakal depremi! Ayrıldığı doğrulandı

Fatih Portakal'ın kanaldaki görevinden ayrıldığını doğrulandı. FOX TV'den yapılan açıklamada "Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını emekli olma isteğini kanalımıza iletmiştir. Aldığı karara saygı duyuyoruz. Yeni yaşamında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fatih Portakal depremi! Ayrıldığı doğrulandı
24 Ağustos 2020 Pazartesi 14:55 tarihinde eklendi, 5.820 kez okundu.
Fatih Portakal depremi. FOX TV'de ana haber sunuculuğu yapan Fatih Portakal, uzun süredir çıktığı tatilden dönmemişti. Portakal'ın uzun tatili görevi bırakacağı söylentilerine neden olurken Fatih Portal FOX TV'den ayrıldı mı soruları sorulmaya başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan FOX TV ayrılığı doğruladı.
 
İşte  gelen o açıklama: 
 
...Değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir.Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz...
 
PORTAKAL'DAN AÇIKLAMA 
 
Kanalın ardından Fatih Portakal da sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Portakal, " 10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla." ifadelerini kullandı.