Fatmagül ve Kerim evlendi!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?"nin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Fatmagül ile Kerim’in bekledikleri büyük gün geldi çattı.

Fatmagül ve Kerim evlendi!
04 Mayıs 2012 Cuma 11:08 tarihinde eklendi, 2.179 kez okundu.

 

Beren Saat ile Engin Akyürek 'in başrollerini paylaştığı, her hafta heyecan dolu bir bölüme imza atan “Fatmagül 'ün Suçu Ne?”nin yeni bölümünde Fatmagül ile Kerim 'in bekledikleri büyük gün geldi.

Perşembe akşamlarının takipçisini ekrana kilitleyen “Fatmagül 'ün Suçu Ne?” dün akşamda sürpriz gelişmelere sahne oldu.

Dizide, hapishanede Fatmagül 'ün hayaline tutunan Mustafa, gerçeklerle yüzleşti ve Fatmagül 'ü aradı. Mustafa'nın Fatmagül'ü aramasıyla birlikte Kerim de yeni önlem aldı.
 
Mustafa cezaevinde Kerim'i öldürme planını hayata geçirmeye başladı ve Kerim'i öldürmesi için kiralık bir katil tuttu. Fatmagül ve Kerim ise her şeyden habersiz aşklarının en güzel günlerini yaşamaktadırlar. Fatmagül kına gecesinde zaman zaman duygusal anlar yaşarken, en mutlu anlarında eğlenmeyi de ihmal etmedi. Beyazlara bürünüp gelinliğini giyinen Fatmagül, Kerim'le en mutlu gününe imza atacakken Mustafa'nın tuttuğu kiralık katilin Kerim'i öldürüp öldürmeyeceği sorusunun yanıtı ise gelecek bölümde saklı kaldı.