Fethullah Gülen: ''O ARKADAŞLARIN YERİNDE OLMAK İSTERDİM''

Fethullah Gülen, yeni yayınlanan sohbetinde medyaya yönelik son operasyonları değerlendirdi. Gözaltına alınanları kastederek, "O arkadaşların yerinde olmak isterdim" dedi. Hakkında kırmızı bülten çıkarılacağı iddiaları ile ilgili olarak da "Fe ni'me ve biha" (baş göz üstüne, hoş gelmiş safa gelmiş, sıkıntı yok) ifadelerini kullanan Hocaefendi, "Ama bütün bunlarla bir

Fethullah Gülen: O ARKADAŞLARIN YERİNDE OLMAK İSTERDİM
17 Aralık 2014 Çarşamba 11:28 tarihinde eklendi.
Fethullah Gülen, yeni yayınlanan sohbetinde medyaya yönelik son operasyonları değerlendirdi. Gözaltına alınanları kastederek, "O arkadaşların yerinde olmak isterdim" dedi. Hakkında kırmızı bülten çıkarılacağı iddiaları ile ilgili olarak da "Fe ni'me ve biha" (baş göz üstüne, hoş gelmiş safa gelmiş, sıkıntı yok) ifadelerini kullanan Hocaefendi, "Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, kat'iyen bilmeliler ki hakiki mü'minler hiçbir zaman nifak düşüncesi karşısında eğilmemiştir. Hele asla secdeye hiç kapanmamıştır. Hep dimdik durmuşlardır" değerlendirmesinde bulundu.
 
Hocaefendi, herkül.org'da yayınlanan 'Ashâb-ı Uhdûd ve Bir Ölüp Bin Dirilenler' konulu yeni sohbetinde, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonuna yapılan operasyonlara da değindi, "Azimeti tercih eden insanlar, azimet deyip yolunda sabit kadem olan insanlar, cephelerini belli ettiler. Bir bünyan-ı marsus gibi kurşunla birbirlerine perçinlendiler. Olup bitenleri gülerek birbirlerine anlatıyorlar. Sanki geçmişte olmuş bir vaka gibi anlatıyorlar. Tebessümle anlatıyorlar. Sabit kadem olanlar, Allah'ın izniyle sabit kadem olurlar, endişe yaşamazlar." dedi.