Galaxy Note yeni güncellemeyle coşuyor

Samsung'un 10 milyon satış rakamını aşan tablet telefonu Galaxy Note, alacağı yeni güncellemeyle beraber tamamen farklı bir kullanıcı deneyimi sunacak.

Galaxy Note yeni güncellemeyle coşuyor
10 Eylül 2012 Pazartesi 11:47 tarihinde eklendi, 1.203 kez okundu.

 

Samsung'un IFA 2012'de tanıttığı Galaxy Note 2, Galaxy Note ile Galaxy S3 kırması bir model olarak göze çarpıyor. Tasarım ve pek çok teknik özellikleri Galaxy S3'ten alan Galaxy Note 2, Android 4.1 Jelly Bean ve 2 GB RAM gibi artılarla piyasaya sunuldu.
 
Peki Galaxy Note 2'den sonra Galaxy Note'un akıbeti ne olacak? Samsung bu telefonu desteklemeyi unutacak mı?
 
Samsung, Galaxy Note'a hazırladığı yeni güncellemeyle Note sahiplerine yeni bir cihaz hediye etmiş kadar büyük yenilikler getirecek. 

 
Samsung'un Android Gingerbread'tan oldukça fazla izlenim taşıdığı TouchWiz 4 arayüzünden, Galaxy Note'u kurtaracağı ve firmanın en yeni arayüzü olan TouchWiz Nature arayüzüne geçtiği, Almanya'da dağıtılan son güncellemede ortaya çıktı.
 
Samsung Galaxy Note 2 ile aynı arayüzü kullanacak olan cihaz, boyutlandırılabilir Pop Up oynatıcısı, yeni kişi listesi, S-Cloud uygulaması, yeni hareketler eklendi, 3D efektlerle sahip yeni bir arayüze kavuşuyor.
 
Samsung'un Almanya'da yayınlamaya başladığı güncelleme, Android 4.0.4 tabanlı fakat yenilenen arayüz ve pek çok değişiklikle beraber gelmesi dikkat çekici. 

shiftdelete.net