Game of Thrones 6. bölüm izle (4. sezon)

Game of Thrones 4. sezon 6. bölüm izle, tek part, tek kısım izle, donmadan, hd , 1080p, 720p izle, seyret

Game of Thrones 6. bölüm izle (4. sezon)
19 Mayıs 2014 Pazartesi 17:58 tarihinde eklendi, 6.664 kez okundu.

Game of Thrones sevenlerinin merakla beklediği 4. sezon 6. bölümü yayınlandı. Donmadan ve yüksek kalitede siz de Game of thrones'un 6. bölümünü izleyebilirsiniz. 

 

GAME OF THRONES 4. SEZON 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Game Of Thrones'un merakla beklenen son bölümünü yukarıdaki linke tıklayarak kesintsiz ve 720p izleyebilirsiniz. Ücretsiz ve yüksek kalitede izlemek için yukarıdaki linke tıklayın. 

 

GAME OF THRONES TANITIM YAZISI:

 

Game of Thrones’ta kılıçlar çekildi, saflar belirlendi. Demir Taht’ı şimdilik sahibini bulmuş gibi görünse de kış yaklaşıyor ve Westeros sakinleri iktidar kavgalarına bir yenisini daha eklemekle meşgulken asıl tehdit Kuzey'den yaklaşıyor. Game of Thrones, bomba gibi bir sezonla hikayesine kaldığı yerden devam ediyor… R.R. Martin'in çok satan roman serisinden TV'ye uyarlanan Game of Thrones, TV izleyicisine alışılmışın dışında bir deneyim yaşatıyor. Truva ve 25. Saat’in senaristinin kaleme aldığı dizide, Terminator: SCC’tan Lena Headey ve Nip/Tuck’tan Peter Dinklage gibi tanınmış isimlerin yanı sıra pek çok usta tiyatro oyuncusu ve genç yetenek de başrolleri paylaşıyor.