Gebelik İle İlgili Merak Ettikleriniz

Hamilelik bir bayanın yaşayabileceği en güzel duygulardan bir tanesidir. Gebelik erkekteki sperm ile kadının yumurtasının birleşmesi sonucu döllenme oluşumu ile başlayan uzun bir süreçtir.

Gebelik İle İlgili Merak Ettikleriniz
09 Haziran 2015 Salı 01:01 tarihinde eklendi, 2.072 kez okundu.

Hamilelik bir bayanın yaşayabileceği en güzel duygulardan bir tanesidir. Gebelik erkekteki sperm ile kadının yumurtasının birleşmesi sonucu döllenme oluşumu ile başlayan uzun bir süreçtir. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için anne adaylarının gebelik süresi boyunca birçok konuya dikkat etmesi gerekir. Kadınlarda sigaranın yumurtlamaya etkisi, kadınlarda genital hijyen nasıl sağlanır ve daha birçok konu hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz http://www.hamilelikvegebelik.com/ sitesinde hamilelik ile ilgili de aklınıza gelen birçok konu hakkında açıklayıcı bilgileri de bulabilirsiniz. Hamile olan anne adaylarına oldukça büyük faydalar sağlayan internet sitesini sizde ihtiyacınız olan her an ziyaret edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey bir internet bağlantısı ve bilgisayar ya da cep telefonudur.


Gebelik Hesaplama ile ilgili işlemler de bu web sitesi üzerinde rahatlıkla yapılmaktadır. Özellikle bayanların faydalandığı bu hesaplama sistemi ile birçok anne adayı ne kadar süredir hamile olduğunu kolaylıkla öğrenebilir. Bunun için anne adayının son adet tarihinin başladığı tarihin sitede yer alan hesaplama aracına yazılması yeterlidir. Anne adaylarının çok büyük bir çoğunluğu gebe olduklarını gebeliğin başlangıcından birkaç hafta sonra anlarlar. Genellikle de adet kanamalarının gecikmesi üzerinde gebe olunduğu anlaşılır. İhtiyaç duyulan her an siteye giriş yapılarak gebelik hesaplama sayesinde ne kadar süredir hamile olunduğu anlaşılmaktadır.


Site üzerinde Rus Tavimi ile Cinsiyet Belirleme işlemi de yapılabiliyor. Çok uzun yıllardan bu yana Rus halkının doğmamış bebeklerin cinsiyetlerini tahmin etmek için kullandıkları bu yöntem artık tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kullanılıyor. Rus takviminden yararlanarak bebeğinizin cinsiyeti hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız gece gündüz demeden web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Anne ve baba ile ilgili birkaç bilgiyi hesaplama aracına girdikten sonra sonuç anında karşınızdaki ekrana yansıyacaktır.