Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin KARACA hızlı başladı!

Genç Askon, 1998 yılında kurulmuş olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin Gençlik Kuruluşudur. Uzun yıllardır var olan bu sivil toplum kuruluşu geçtiğimiz yıllarda biraz sönük kalmış ve adını duyuramamıştı.

Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin KARACA hızlı başladı!
08 Mayıs 2020 Cuma 11:22 tarihinde eklendi.
Genç Askon, 1998 yılında kurulmuş olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin Gençlik Kuruluşudur. Uzun yıllardır var olan bu sivil toplum kuruluşu geçtiğimiz yıllarda biraz sönük kalmış ve adını duyuramamıştı. Fakat 2019 yılında yapılan kurultayın ardından yeni seçilen Genel Başkan Hüseyin KARACA ile birlikte çok hızlı bir ivme yakalanmış gibi görünüyor.
 
 
 
Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin KARACA göreve geldiği zaman 8 şubesi varken, bugün itibari ile 20 şubeye ulaşmış durumda. Şubelerine oldukça önem veren Genel Başkan Denizli, Burdur, Konya, ve Antalya gibi şehirlerde şimdiden en iyi STK olarak gösteriliyor, aynı zamanda Genç ASKON İstanbul’da da bu kısa sürede oldukça iyi işler yapmayı başardı. 
 
 
Genel Başkan Hüseyin KARACA her konuşmasında özellikle “Bir iş insanları derneği olabiliriz fakat amacımız sadece ticareti geliştirmek değil, aynı zamanda milletimize yardımcı olmak.”  açıklamasını yapıyor. Yaptıkları işlerle bu sözlerin karşılığını veren Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca kısa dönemde bu kadar ivme yakalamalarını ise şu sözlerle açıklıyor;
 
 
“Biz buraya makam, koltuk sevdamızdan gelmedik. Biz buraya milletimiz, devletimiz için iyi işler yapmaya, katma değer katmaya geldik. Bizim çabamız her zaman bu yönde olacak. Kısa sürede bu kadar başarı sağlamamızın sebebi ekibimizdeki nitelikli insanların, milletini ve devletini seven kişilerdenoluşmasıdır. Unutulmamalı ki devletini ve milletini seven kişiler her daim devleti ve milleti için çalışacaktır. Allahın izniyle biz de Yönetim Kurulunda olan arkadaşlarımızla ülkemiz adına çok güzel işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.”