Gençlerin Yeni Dizisi Beni Böyle Sev!

TRT'nin en beğenilen dizileri arasına giren Beni Böyle Sev, iki üniversite öğrencisinin birbirlerine duyduğu aşklarını konu alıyor.

Gençlerin Yeni Dizisi Beni Böyle Sev!
23 Temmuz 2013 Salı 12:00 tarihinde eklendi, 3.248 kez okundu.
Kısa zamanda TRT'nin en beğenilen dizileri arasına giren Beni Böyle Sev, iki üniversite öğrencisinin birbirlerine duyduğu aşklarını konu alır. 

Çiflerden Ömer, oldukça zengin, yakışıklı ve bir o kadar da mütavazi bir karaktere sahipken, Ayşem ise, öksüz büyümüş, son derece sevecen ve okulunda başarılı bir öğrencidir.

Birbirlerine yıldırım aşkı ile vurulan çift, uzun süre yaşadıkları bu aşkı, daha da ileriye götürerek evlenir. Ancak bu evlilik çiftin mutluluğundan çok olayların daha da karmaşık bir hal almasına neden olur.
 
Sevilen dizinin yönetmenliğini Cem Tabak yaparken, senaristliğini Hakan Haksun üstlenmektedir. Dizinin önemli oyuncuları ise, Alper Saldıran (Ömer), Zeynep Çamcı (Ayşem), Erdem Akakçe (Haluk), Bala Atabek (Fahriye) ve Mert Turak (Nezih)'tir.
 
Dizinin tüm bölümlerini TRT'de yayınlandıktan kısa bir süre sonra zapkolik üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca dizinin fragmanları ve beğenilen sahneleri yine zapkolik dizi kategorisinde bulabilirsiniz.