Geniş Aile 2 Her Türlü izle

Geniş Aile 2 Her Türlü izle Televizyonda uzun yıllar dizi olarak izlediğimiz yapım Geniş Aile’nin devamı niteliğinde olan ilk sinema filmi Geniş Aile: Yapıştır geçtiğimiz yıl 29 Ekim’de vizyona girmiş ve çok sevilmişti.

Geniş Aile 2 Her Türlü izle
10 Ekim 2016 Pazartesi 22:20 tarihinde eklendi, 2.731 kez okundu.

Geniş Aile 2 Her Türlü izle Televizyonda uzun yıllar dizi olarak izlediğimiz yapım Geniş Aile’nin devamı niteliğinde olan ilk sinema filmi Geniş Aile: Yapıştır geçtiğimiz yıl 29 Ekim’de vizyona girmiş ve çok sevilmişti. Bunun ardından sevilen filmin devamı daha çekildi. İkinci film olan Geniş Aile 2: Her Türlü 4 Kasım 2016’da vizyona girecek. Devam olarak görebileceğimiz bu ikinci film ile Geniş Aile seri filmler kategorisine girmeye aday olacak.

Geniş Aile serisinin ikinci filminde başrolde diziden ve birinci filmden ‘Cevahir’ olarak tanıdığımız Ufuk Özkan ile ‘Bilal’ olarak tanınan Fırat Tanış yer alıyor. Filmde Bülent Çolak ve Özge Ulusoy gibi ünlü oyuncular da yer alıyor. Geniş Aile 2 izle Her Türlü filminin yönetmen koltuğunda da Ömer Uğur ismini görüyoruz. Geniş Aile’nin ikinci filminde yine Cevahir ile Bilal’in rekabetine tanık oluyoruz. Ama bu sefer Pırıl(Gizem Akman)’ın Katil Paçacı (Şinasi Yurtsever) tarafından kaçırılmasıyla aynı tarafa geçiyorlar. Cevahir kardeşi Zekai’nin (Bora Akkaş) icat ettiği rulet masasını kontrol eden düzenek ile zengin olma hayalleri kuruyor. Bunu ilk olarak Paçaçı denilen adamın kumarhanesinde deniyor ve yakalanıyor. Bunun üzerine Paçacı Cevahir’in sevgilisi Pırıl’ı kaçıyor. Pırıl’ı kurtarmanın tek yolu ise para vermek. Cevahir ve arkadaşları bunun üzerine Kıbrıs kumarhanelerine doğru yola çıkıyor ve Koyu Bilal’de orada onları bekliyor. İkili burada çok daha büyük olaylarla karşılaşıyor ve macera başlıyor. 

Çakallarla Dans 4

Çakallarla Dans film serisinin son filmi olan Çakallarla Dans 4 full izle 25 Kasım 2016’da Türkiye’de vizyona giriyor. Film 5 Aralık 2014 tarihinde vizyona girenÇakallarla Dans 3:Sıfır Sıkıntı filminin devam filmi niteliğinde izleyici ile buluşuyor. Filmin yönetmenliğini Deliormanlı filminden tanıdığımız Murat Şeker üstleniyor. Filmin senaryosunu da Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi’nin birlikte hazırladığı biliniyor. Film hazine arama macerası ile başlıyor. Filmin kahramanları olan Muhasebeci Servet(İlker Ayrık), Kayınço Gökhan(Şevket Çoruh), Köfte Necmi(Timur Acar) ve Del Piero Hikmet(Murat Akkoyunlu)’in define haritası bulması ve onu aramasıyla başlarına gelecek hikayeleri konu alan film 25 Kasım’da vizyonda.

Filmde Bülent Abi isimli karaktere vasiyet kalan haritayı bulmalarında yardım istemesi üzerine filmin kahramanları Edirne’ye doğru yola çıkar. Hazine bulacaklarını umut eden Köfte Necmi, Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan ve Del Piero Hikmet bu maceraya atılmaya karar verir. Filmin kahramanlar birçok gülünç olayı yaşarken amaçlarına ulaşıp ulaşamayacakları filmin sonunda belli olacak. Çakallarla Dans 4 Sinema Çekimi izle filminde başroldeki 4 oyuncuya Derya Şensoy(Mihriban), Ceyhun Yılmaz(Adem Abi), Tim Seyfi(Burç Aslan), Hakan Bilgin(Hüseyin Abi) ve Didem Balçın(Fatma)’da eşlik etmektedir. Filmin oyuncuları diğer filmlerde de yer alan kişilerden oluşmaktadır. Filmin yapımcılığını üstlenen şirket de Sugarworkz & TAFF’dır. Filmin dağıtım şirketi ise UIP Türkiye olarak bilinmektedir.