Görümce Full HD izle

eliz hayatına kimsenin karışmasını istemeyen egolu bir yapıya sahip olan kişidir. Yeliz adın da ki bu egolu kadın erkek kardeşi Ahmet adın da ki kişiye fazlasıyla düşkündür.

Görümce Full HD izle
01 Mayıs 2017 Pazartesi 14:37 tarihinde eklendi, 8.734 kez okundu.

Yeliz hayatına kimsenin karışmasını istemeyen egolu bir yapıya sahip olan kişidir. Yeliz adın da ki bu egolu kadın erkek kardeşi Ahmet adın da ki kişiye fazlasıyla düşkündür. Çünkü onunla çok şeye beraber atılmış çünkü o küçükken kendi canını kurtarmıştır. Görümce izle Ahmet ile öz kardeş oldukları için birbirlerinden hiç bir şekil de hiç bir şey saklamazlar. Onu herkesten kıskanan bir kadın olduğu için sevgili yapmasına da karşı olduğu için işler biraz da zorlanmaktadır. Ama Ahmet biraz küçük yaşlar da olduğu için sevgili işinin boş olduğunu söyler.
 

Yıllar sonra ablası halen evlenmemiş olduğu için Ahmet adın da ki kardeşine bu durum hakkın da pek de zorluk vermek istemez. Ondan ayrılmak istemediği için kardeşini birlikte yaşamaya zorlamıştır. Ancak bir gün Ahmet, Deniz gibi güzel ve bir o kadar da cana yakın olan kız ile tanışır. O kız ile tanıştığı ilk andan beri kalbin de farklı hislerin olduğunu fark eden Ahmet bunun ne olduğunu bilmez. Görümce full izle çünkü daha önce hiç bir kişiye aşık olmamıştır. Aşık olma hissini Deniz adın da ki kız sayesin de anladığı için biraz değişmiştir. Güzel kadına aşık olan Ahmet kısa süre sonra evlilik teklif eder. Bu teklif etme işi çok güzel bir şekil de olduğu için kızın kafası da biraz karışmıştır.
 

Burada ki işlerin ciddiye bindiğini fark eden Yeliz ise, Ahmet adın da ki kardeşinin daha önceki sevgililerine yaptığı gibi Denize de hayatı dar etmeye karar verir. Deniz müstakbel görümcesine karşı son derece iyi niyetli davranmaktadır. hd film izle Ama Yeliz biraz da korkmuştur. Ancak Yeliz kıskançlığı, kardeşini kaptırmama konusun da ki inadı komik olaylara yol açacaktır. Bu konik olaylar ise en çok Ahmet sonrasın da ise Denizi üzecek. Yeliz ise hiç bir şekil de üzülen kişilere destek olmayacak. Çünkü onlara diyecek ki her aşkın sonu hüsran. Alışmayın aşka gibi cümleler kurarak onları birbirinden soğutur. Sinemaizlefilmizle.com şimdiden herkese canı gönülden iyi seyirler diler.